AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

Ebb Morgan

#1377 Avalik demagoogia

2011-11-30 10:17

Ma tegelikult imestan, et nii paljud inimesed on demagoogia liimile läinud :( Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud, ent see on järjekordne katse destabiliseerida Eesti sisepoliitikat, mis on väga taunitav.
Kas Ansipi valitsuse tagasiastumise ja Reformierakonna laialisaatmise järgselt tõuseksid nädala jooksul õpetajate palgad, kuu jooksul saaksid remonditud kõik kirikud, arstid ei peaks end ületundidega koormama või Soome tööle minema, keskmine palk tõuseks kohe praeguseks allakäinud Kreeka tasemele, kutsekooli lõpetajail oleks Eestis ministripalgaga töökohad kindlustatud, haiguste ravi kaetakse täielikult riigieelarvest, Euroopast laekuvad toetused põllumajandusele neljakordistuksid, ERM ja Kunstiakadeemia oleksid ammu uutes hoonetes jne??????? Kas seekõik juhtuks kohe kui Ansip ei ole peaminister ning ei ole juhtunud ainult sellepärast, et Ansip on peaminister?
Ma ei püüa öelda, et kõik on Eestis korras, aga ma ei saa kirjakirjutajaist aru - ma ei näe ainsatki konstruktiivset ettepanekut stiilis, et "pidanuks tegema hoopis nii ning seejärel oleks see või teine asi sedapalju parem"...
Tõestage mulle, et Ansipi valitsuse tagasiastumise järgselt ei saa enam ühelgi kodanikul kuu keskel raha otsa ja ma kaalun allakirjutamist tõsiselt.

Vastused

Veiko Rämmel

#1378 Re: Avalik demagoogia

2011-11-30 10:27:35

#1377: Ebb Morgan - Avalik demagoogia

Vot see, mida räägid, ongi demagoogia. Keegi ei räägi sellest,et kohe juhtub ime.Jutt on,et ebalegitiimne ja rahvast hävitav võim peab lahkuma ja on vaja luua legitiimne võim. Mida saab teha vaid olemasoleva erakonnasüsteemi kardinaalse muutmisega. Näiteks  majoritaarsed valimised.Osutame praeguse süsteemi suurematele vigadele, annan lingi.

 

http://www.vabakodanik.ee/est/algatused/muudame-valimiskorda.html

 

Küsimusi?

susi

#1408 Re: Avalik demagoogia

2011-11-30 18:46:00

#1377: Ebb Morgan - Avalik demagoogia

Väga õige pealkirja panite oma postitusele . Seda ta on . Demagoogia .

Eesti riik ei kuulu Ansipile ega Reformierakonnale . Kellele kuulub konstitutsioooni järgi võim riigis ? Rahvale ehk Eesti Vabariigi kodanikele .  Ja mida teeb normaalses ettevõttes firma omanik saamatu või laisa töölisega ?

 

ka pensionär

#1412 Re: Avalik demagoogia

2011-11-30 20:00:52

#1377: Ebb Morgan - Avalik demagoogia

See kommentaar mulle meeldib.