AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

näiteks uusim kesik

#1983 paistab tõsine netimees

2011-12-29 12:24

Taavi Petolai

Ma vihkan kooli,sest see on nõme...
Friday, April 02, 2004
Tegin endale just kodulehegülje ja elan hästi.
Tere tulemast peole...
// posted by Taavi @ 12:41 AM

Vastused

Taavi, kuum inimene kõrvaltänavalt

#1987 Re: paistab tõsine netimees

2011-12-29 20:59:56

#1983: näiteks uusim kesik - paistab tõsine netimees

Keskerakonnas on selliseid inimesi sadu, tegelikult juba tuhandeid! Need on inimesed, kelle kohta käivad suurepäraselt ajakirjaniku ja poliitiku, omaaegse Rahvusliku Keskerakonna juhi Jaan Tõnissoni sõnad:

"Sooja annavad ikka alles need, kes ise suudavad kuumaks minna. Vähemalt suuremail silmapilkel. Kes ikka mitte ainult asja otsas ei ratsuta, vaid ise võivad ka asjasse ära uppuda. Kes suudavad anduda. Isegi täielikult anduda.

Kes tahab tõsiselt aru saada elust ja inimestest; nende kirgedest; nende rõõmudest ja valudest; nende otsimistest, kannatustest, kaotustest, võitudest; nende meeleheitest ja julgusest; nende kartustest ja lootustest; nende püüetest ja tegudest; nende võitlustest, võitluse sihtidest; inimeste paleustest ja aadetest, - sellel peab tuld jätkuma hinges. Kirge. Jõudu. Tahtevõimu. Et alla tungida elu sügavustesse. Üles tõusta kõrgustele. Teed leida inimese hinge salajamaisse urgastesse."

 

Aitäh, meie inimesed, et olete just sellised! Ja et vaatamata kõigile üleelamistele olete jäänud truuks Keskerakonna südametuksele.