Kas kõikidele Eestis/Tallinnas olevatele kodututele on ;öömaja;?

Quoted post

A.H.

#1 ~240euri,ööbimiskoha eest/kuus ja seda pakkuda kodutule!

2012-03-10 14:36

Lugesin http://www.swcenter.ee/oomaja hinnakirja ja oletan ,et sellise ;tariifiga(kes ei ole Tallinna elanikeregistris)võiks ikka päris soodsalt pappi kokku ajada kui sama kitsukestes tingimustes (ja sellise tariifiga) öömaja pakkuda?

(ja kui näiteks kämpingus/motellis on klientidel ikka teatud privaatsus jms. õigused siis mõnedele kodututele suunatud ;sotsiaalteenus; ei näe minu arvates teab-mis õigusi ette aga aga raha 8,8euri(umbkaudu 2,5 M2 põrandapinna/koikukoha+WC eest) küsitakse,mis ei jää teab-mis alla mõnele eesti motellile,millest tulenevalt räägin ;äriplaanist;:

ÄRIPLAAN!
Kui mõnel on kodus mõni liigne peldik ,teeb väikest-viisi ümberkorraldusi(et kolm vahtmadratsit sinna ära mahub NB! 3X~240euri/kuus,mis tähendab umbkaudu üle 700 euri /kuus kolme vahtmadratsi pinna eest+kuskil peab ka WC olema),õhtul kell 21.00 võtab (käsutades liigsed asjad prügikotti ,kasseerib sise raha: 8,8 euri/ööbija jne.) kolm kodutut vastu(vajadusel otsib läbi,et ;läbustama ei hakataks;),
ja hommikul 9.00 ajab välja.

Pole paha ;Äriplaan;,mingi ajapärast ei olegi enam vaja tööl käijagi (kodututelt ;pappi tiksub; ja võib hakata allesjäänud peldikut ümber-ehitama 4-5 kohaliseks/;öömajaks;,palgata(näiteks:;ööbimissoodustuse eest;) mõne valvuri(;tööline;) ja endale motellis toa üürida
,et seal siis peldikus käija ja ;Sotsiaalmajutusteenust; juhatada.

:)

Vastused

Teadja

#2 Re: ~240euri,ööbimiskoha eest/kuus ja seda pakkuda kodutule!

2012-03-10 20:41:52

#1: A.H. - ~240euri,ööbimiskoha eest/kuus ja seda pakkuda kodutule! 

 Oli huvitav lugeda,et pakute ideed, kuid miks ise ei rakenda? Teile kurvastuseks võin öelda, et teie äriplaan ei tööta.Olen isiklikult pakkunud tasuta eluaset viisakamatele kodututele, kuid keegi ei soovinud saada paikset eluviisi.Pole mõtet pead murda, see on neil oma valitud vaba eluviis ja ise nad on seejuures rahulolevad.