JUSTIITSKURITEGUDE OHVRITE KAITSEKS

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni JUSTIITSKURITEGUDE OHVRITE KAITSEKS jaoks automaatselt loodud.


Külaline

#26

2011-11-17 10:12

Koolilaps puudub tunnist ja saab põhjuseta puudumise, kui tõendit pole. Ajateenija teeb miskit valesti ja karistada saab terve rühm. Bussijuht ajab bussi kraavi ja läheb trellide taha.
Riigikogu liikmed ei võta oma tööst piisavalt osa. Kui üks liige sigatseb ei saa ta selle eest märkustki mitte rääkimata karistusest või kollektiiv distsiplineerimisest. Täidetakse tuimalt erakonnajuhi käske ega mõelda enda peaga, st kui riik aetakse kraavi/põhja, siis ei saa selle eest keegi karistada, vaid tõstetakse hoopis palka.
Ei saa ju nõuda teistelt seda, mida ise täita ei suuda!
victim

#27 Re: kass artur to

2011-11-21 13:47

#24: Kass Artur - kass artur to äraostmatud valetasid panovi peale, hiljem ka tunnistasid seda. kapo seisukoht oli, et iga "signaali" peab uurima, no ja uuriti siis pikalt. pärast osutus süütuks, küsimus, kes vastutab, vastus , mitte keegi.  nii kaua kui pole krimvastutust selliste "signaalikontrollimise " eest, ei muutu miskit. ja lisaks soovitavalt tagasiulatuvalt. täitsa pooldan, sellist kodanikealgatust. või pärnu endise linnapea kottimine, mis lõppes kohtus õigeks mõistmisega, kes krt vastutab? ma pole keski fänn aga nii panov kui viisitamm sellesse parteisse kuulusid ja vägisi jääb poliit-justiitskuriteo maik man. ja nagu elus ikka kala mädaneb peast. ehk siis peaproku, ke son meil juba teist ametiaega peaks ka vastutama proksi nn möödapanekute eest. lisaks otsesele proku-uurija rahad tagasi variandile, peab olema vastutav ka nende otsene ülemus, peaproku ja politseijuht, siis ennem mõõdetakse 9 korda kui lõikama hakatakse. 98% jälitus-pealtkuulamistoiminguid rahuldatakse kohtunike poolt, kes vastutab, et toimub põhiseaduslik riive, kes kontrollib? ka need kergelt lube jagavad kohtunikud tuleb kontrolli alla ja vastutusele vajadusel võtta.


Külaline

#28

2011-11-22 18:56

Meil lõhkus Lasnamäe LOV pere ära.See oli mai kuus.
Kohtus ainult valetatakse ja sellega nimelt venitatakse
Kohus oli 18.okt.Otsust pole tänaseni? 5 last viidi ära
kodust,kolme päevane jõudu kasutades sünnitusmajast.
Pöörduda pole kellegi poole,peret piinatakse edasi.

Külaline

#29

2012-02-01 15:39

Kohtuotsused-kriminalieerimine seljataga, mis Eestis kasutusel on, on vastuvötmatu.
Kinnisturaamatukohtukanded- 1 kordsed ja 2-kordsed?
Eeskostedokumendid kohtule -1 kordsed ja 2 kordsed?
eesti.ee-s oli rahvastikuregister doppelt erinevate kannetega,pärast järelpärimist vöeti üks neist maha.
Mis on öige ja miks on vaja paraleelseadusi? Ehtsad ja mitte ehtsad asjaajamised.
Sotssüsteem ei ole EU-ga ühtlustatud.

Külaline

#30

2012-02-03 21:27

Olen jurist ja jälgin hämminguga Eestis toimuvat. Nõukogud ajal polnud asi nii hull, ei võetud vastu nõmedaid seadusi, vastutusele võeti ka kõrgeid ametnikke, ei olnud säärast avalikku ringkäendust japaljut muud, mis nüüd on muutunud igapäevaseks. Seadusteandjad ja valitsus lubavad endale kõike ning tunnevad end absoluutselt karistamatutena. Mingid parteide aukohtud- nad võivad ju olla ja tegutseda kuskil oma klubides, aga mitte andes hinnangut ametnike ja avaliku elu tegelastele. Mis pea-asi- kõik on JOKK! Muide, Suurbritannia energeetikaminister astus tagasi mingi 2003. aasta kiiruse3ületamise trahvi pärast.Aga meil on siseministriks roolihuligaan... jne.jne.
kohver

#31 Re: tulge maa peale

2012-05-26 17:19

#7: Kass Artur - tulge maa peale 

 On ka teoistsuguseid kaasusi, kus kedagi türmi ei pisteta vaid lihtsalt lüüakse vara tellimustööna üle. Meil on kahjuks alles vanem põlvkond kohtunikke, kes on oma veneaegsete tegemiste/otsuste tõttu manipuleeritavad ja olen seda paraku kogenud. Kui vastas on kõrge NL julgeolekuohvitser, teevad kohtud väga veidraid kallutatud otsuseid...