MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Aivar

/ #29 to Analüütik

2011-08-25 03:31

1) "Homofoobid?" Kes need sihukesed on?
"phobos" e. foobia on kreeka keeles "kartus, hirm" Ma küll ei arva, et ma kardaksin? Ma ei SALLI neid lihtsalt, siis just ei salli kui nad oma eluviisi propageerima ja õigustama hakkavad. Muidu küll, ma saan aru, et kui nad teisiti ei saa, siis peavad neil omad klubid olema ja vabadus seksida kellega tahavad, aga mitte nõuda seda, et ülejäänud ühiskond peaks seda tunnustama ja heaks kiitma. Äärmused ja kõrvalekalded on alati olnud ja neid on võimalik taluda teatud piirides.

2) "Otsustavad asjade üle, mis seisavad neist kaugel..."
Ok, siis ei saaks ju kohtunik ka otsustada asjade üle, mis temas kaugel seisab, kohtunikust seisab väga kaugel kurjategija psüühika ja kuritegelik mõtteviis, aga ometi otsustab kohtunik selle üle, mis karistus kurjategijale määratakse.

3) "...kuidas teised peavad käituma, olema"
Praegu polegi otsustamine selle üle, kuidas homod peavad olema, vaid küsimus on hoopis selles, et hoopis sealtpoolt on kerkinud surve - kuidas ülejäänud peavad mõtlema ja olema - tahetakse muuta seadusi, abielu mõistet, lapsendamist, ühiskondlikku suhtumist ja arusaamisi, lõppude lõpuks kogu moraali tervikuna !

4) "Topivad oma nina..."
Mina ei topi oma nina teiste intiimsetesse asjadesse, homod ise lehvitavad on intiimse eluga tänavatel paraaditsedes ja kraaksuvad oma "õigustest".

5) "...perversselt käitumine, seostades kõiki suhteid ainult seksiga..."

vaat see ongi just homode elu põhialus, nende kogu identiteedi määratluse alus on homo-SEKSUALISM, nad määratlevad end seksuaalsuse kaudu. Nii et ei maksa siin õiendada ja tavainimestele OMA mõteviise ja määratlusi külge pookida. Siiani on perversseks käitumiseks loetud homode käitumist, nüüd siis tahetakse näidata, et hoopis kõik ülejäänud käituvad perversselt? No tere talv !

Minul pole asja nende intiimeluga või perversse huviga selle vastu, seda saab iga huviline tänapäeval ise järgi vaadata mitmesugustest pornosaitidest, minu jutt siin käib hoopis selle kohta, et mingeid pealesurumisi ülejäänud ühiskonnale ei saa olema, mis puudutavad nende nn. "abielu", lapsendamisõigust või kavatsust viia "sallivusõpetus", "soo-neutraalne" kasvatus sisse lasteadadesse ja koolidesse. Seda ei tule, minge või lõhki oma pressinguga.

6) "... elus äpardunud..."
Vaatame, kes siin äpardunud on, just homod on oma eluga nii äpardunud, et nad ei saa kuidagi muidu, kui peavad kiunuma ja pressima peale et neile abiellumisõigus antaks? Minu eluga on kõik korras, mul on elukaaslane ja laps on meil üles kasvatatud täiskasvanuks. Mina ei ole äpardunud.

7) "...teatud grupp seltsimehi..."
oled sina Analüütik koos oma pedekarjaga ja mind sa ümber ei veena. Meid on enamus ja seda sa tead.

Lõpetuseks: Homod võivad oma elu korraldada ja vabalt koos elada. Seadus seda ei keela. (Mina elan ka oma naisega juba 25 aastat vabalt koos.) Mis veel vaja on?

Neil on vaja seadust, mis võimaldaks minusuguseid, kes midagi julgevad homode vastu öelda - hakata karistama, trahvima ja vangi panema. Sisuliset ikkagi haige kamp, verejanulised.
Juba olid püüded kohtulikult vastutama panna internetis kommenteerinud inimesi... see läheb veel hullemaks, lääne kogemuste pealt võime näha, mille poole homod püüdlevad ja milliseks seal need repressioonid tavainimeste vastu on juba läinud.

Orwelli 1984, maailm, kus saab inimesi karistada valede mõtete eest, "mõtteroima" eest - vaat see on nende eesmärk. Küsimus pole MITTE selles kas ma tunnen perversset huvi homode seksuaalelu detailide kohta, vaid selles et ühiskonnas püütakse kontrolli alla võtta "valesid mõtteid" - see "poliitkorrektsus" tüürib usinalt samuti selles suunas. Ühtegi asja ei tohi nimetada selle õige nimega, vaid peab nimetama "pehmelt, poliitkorrektselt"

Lugemist natuke: http://web.zone.ee/aivar100/artiklid/artikkel9.htm