MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE


Külaline

/ #43 to Analüütik

2011-08-27 01:10

"... kus "kirjatark" väitis, et neid olla mingi enamus. Tänase seisuga on lehel petitsioon.ee 157 häält..."

Kuule kirjaloll, sa katsud rinda pista või? Kas rahvahulgad üldse teavad, et selline hääletus käib? Oleks see Delfis või Postimehes esilehel olnud, ETV-uudistes või Reporteris, siis teaksid. Kas te julgete seda üldisele rahvahääletusele panna? USA-s on mõnes osariigis hääletus olnud homoküsimuses, siin Eestis te seda teha ei julge, sest tulemus oleks teile hävitav. Piisab kui niisama silmaga üle vaadata homopropaganda artiklite all olevaid kommentaare ja nendele vastavalt antud + punkte, homovastaseid on ca 85 %

Miks muidu valitsejad, võimukartell nii murelikud on, et Eesti paistab välja kui väike ja tige natsiriik, homode suhtes sallimatu jne. Ju on sel kartusel tõepõhi all, enamus rahvast ongi homode vastu - selle suhtes, et neile eriõigusi ei peaks andma.

ENAMUS on täitsa olemas.

Kes pärast naerab, naerab ilma hammasteta! Ära siin hüppa, sul pole toetuspinda. Sa tead seda ja mina tean ka. Meid on enamus. Kasvõi pööbel - aga me oleme VASTU ! Minge ajage oma intelligentset pärasoole-erootikat kusagil mujal, näiteks läänes.

Venemaal saaksite samuti korraliku keretäie tappa ja islamistid lintshiks teid kindlasti, kuna Allah ka ei salli selliseid asju silmaotsaski.