MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Katarinka

/ #79 Re: Re: Re: Veiko Rämmel

2011-08-28 14:55

#78: VEIKO RÄMMEL - Re: Re:

Mida Te soovite, härra Rämmel, oma arvamustega tõestada? Et olete targem kui kõik muud inimesed siin maailmas? Olete sellega juba ammu läbi kukkunud. Teil ei ole ju mitte mingisugust haridust. Piibel on ilus ja tore raamat, kuid Eestis on kirik ja riik üksteisest lahus.

Seega ei oma mitte mingisugust tähtsust, mida Piiblis kirjas on. Usu nimel on siin maailmas peetud kohutavaid sõdasid, just seetõttu, kuna igaüks on tõlgendanud Jumala sõna nii nagu igaüks ise heaks arvab ja nii nagu igaühele endale kasuks on tulnud.

Katarinka on minu eesnimi, perekonnanime ei soovi ma avaldada, kuna ma ei soovi Teie käest oma postkasti solgist nõretavaid privaatkirju. Minul ei ole soovi Teiega vaidlemiseks. See ei vii kuhugi. Teiega pole võimalik ratsionaalselt asju ajada, veel vähem mõtteid vahetada. Teie haridustase ja teadmised on eelkooliealise tasemel.

Sellele lisaks on minu arvamus, et Te olete inimene, kellel puudub kohusetunne. Te olete inimene, kes kasutab inimesi enda huvides ära. Teiste vihkamisega püüate Te tähelepanu iseenda pättustelt ja iseloomu nõrkustest kõrvale pöörata. Kuid see ei õnnestu. Mitte kõik ei ole nii teadmatud ja lollid nagu Teie väike õukond.

Igas riigis ja igas ühiskonnas leidub kriminaale ja psüühiliselt haigeid inimesi. Igas riigis leidub inimesi, kes soovivad siia maailma ainult lapsi vorpida ja mitte vastutust kanda. See polegi mingi patt. Ma ei suuda ainult mõista, et olete võinud kandideerida Riigikogusse. Ja on leinud üle 100 inimese, kes on Teie idiootsusi veel uskunud. Te ei tunne isegi piinlikust rääkides traditsiooniliselt perekonnast. Teie ise ei esinda traditsioonilist perekonda, kus nimelt ka isa kannab vastutuse oma lapse heaolu eest. Teie jätate vastutuse emale ja elate veel oma elukaaslase kulul. Kui see nii ei ole, siis avaldage oma laste emade kontaktaadressid, et saaksime faktid üle kontrollida ja teada, milline mees Te olete voodis – kas oskate oma südamedaami seksuaalselt rahuldada. Samuti ootame me kommentaare Teie elukaaslaselt, kas Te teenite ise oma elatuse ja kas Te hoolitsete materiaalselt oma laste eest. On ju! Kui kõik on nii tore ja aus nagu Teie siin väidate, siis pole see Teie jaoks ju mingi probleem. Laske oma naisi mikrofoni äärde.

Samuti selgitakse üldsusele, kas Te olete tõepoolest teoloog? Lugesin, et Tartu Teoloogia Akadeemiat Te lõpetanud ei ole. Minu teada pole Te lõpetanud ka mitte Tartu Ülikooli (või teiste kõrgkoolide) ajakirjanduse teaduskonda. Kuid nimetate ennast pressiesindajaks. Täiesti arusaamatu.

Demokraatia annab Teile tõepoolest võimalusi oma lausrumalaid teese igalpool teistega jagada, kuid demokraatia annab ka võimaluse Teiesugustele vastu hakata. Ühiskonna liikmetel on õigus esitada küsimusi ja eestlastel on õigus saada ka vastuseid. Mida Teie ühest või teisest asjast arvate, ei oma mitte mingisugust tähtsust. Kahjuks ei räägi faktid Teie poolest. Rohkem ei viitsi ma ka Teie naiivsetele ja eluvõõrastele arvamustele reageerida.

Teie suurushullusel ja nartssismil pole mingisuguseid piire. Märkasin äsja, et kelgite siin veel oma toetajate arvuga. Tuletan Teile meelde, et saite Riigikogu valimistel kuskil 100 häält.

Ja mida need inimesed siis toetavad? Kas seda, et oskate elada tööd tegemata? Et oskate ronida naise peale lapsi tegema kuid mitte neid elatada ja kasvatada? Et armastate ilusat naisepeput, unistate taevalikust seksist, mida Teil maapeal pole võimalik eales saavutada?

Mida siis Teie toetajad toetavad? Ja kui nad seda kõike toetavad, siis on nad täpselt samasugused nagu Teie ise. Enamus eestlasi, härra Rämmel, toetavad ikka veel ausust, armastust, kohusetunnet, väärikust, töökust. Ehk iseloomupiirdeid, mida Teil pole kahjuks pakkuda.