MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Aivar

/ #99 Re: #72

2011-08-28 16:56

#72 "Mitte ühtegi argumenti. Ainult sõim.
Selline on kord homofoobide aju."
------------------------------------------

Huvitav mis argumenti? Millist? Mis argumenti on vaja, öeldes et Maa käib ümber Päikese? mis argumenti on vaja, öeldes et on normaalne seksuaalsus,(valdav enamus - heteroseksuaalsus) ja on kõrvalekalle normist - homoseksuaalsus.

Isegi väike laps saab aru, et on isa ja ema, pole kahte isa või kahte ema. Homod püüavad muidugi asja sinnapoole tüürida, et juba lasteaedades hakataks õpetama, et on võimalik - KAKS ISA !(kaks ema)

Lolliks olete läinud või? Relativistliku lähenemisega võib muidugi kõiki asju vaadelda suhteliselt, kõik on kokkulepe, hommikul olen isa ja õhtul olen ema. Esmaspäeval olen mees ja reedel naine, lähen klubisse litutama ja omasuguseid pervosid otsima?

Kõik on suhteline, vajadusel on igasugune muu kõrvalekalle ka lubatud, vaja ainult sobiv vaatepunkt valida ja kokkulepe saavutada, et see mis enne oli halb on nüüd hea ?
Mille te järgmiseks võtate? Zoofiilia? Pedofiilia? Et need on ka relativistliku maailmapildi järgi kokkulepitavad ja sallitavad ja lõpuks normi staatusesse kinnistatavad?

APA (Ameerika Psühhiaatrite Assotsiatsioon) on selliseid samme juba teinud, oma hinnangutes näiteks pedofiilia osas, praegu veel on see ametikult karistatav, aga kindlasti jätkatakse võitlust ka pedofiilia legaliseerimiseks - suund sellele on juba näha, ettevalmistused vaikselt käivad.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Katarinka: "...avaldage oma laste emade kontaktaadressid, et saaksime faktid üle kontrollida ja teada, milline mees Te olete voodis – kas oskate oma südamedaami seksuaalselt rahuldada?"
----------------------------------------------------------------------------------------------
No kui see pole nüüd teise inimese intiimsfääri ja voodisse trügimine, no mis see siis on?
Täpipealt selline suhtumine, milles nad usinalt "homofoobe" süüdistavad !
Kas te ei taha aru saada, et siin pole küsimus Rämmeli või kellegi teise voodielus ja sealses võimekuses, vaid me räägime probleemist, et sõjakas homo-vähemus tahab hakata ühiskonnas oma reegleid kehtestama - ja vajadusel reeglitele mitteallujaid karistama !!! USA-s on juba 'õied' näha - homoseksualismi propagandale vastu olijaid lastakse töölt lahti ja homo võetakse asemele.
Küsimus ei ole juba ammu mitte seksis ja voodielus, vaid on poliitiline võitlus, võitlus võimu nimel, oma eriõiguste kinnistamiseks ja teiste(vastuolijate) represseerimiseks.

* * *

Mihkel Kunnus: SIRP
"... Suur osa kogumiku mahust pühendatakse mõistagi homofoobiale ja korduvale selgitamisele, et sõna „homoseksuaalsus” on väga heterogeense inimgrupi väheütlev üldistus. Mitte-heteroseksuaalseid orientatsioone ja identiteete eritletakse kohati rohkem kui kümnesse kategooriasse (lk 57-58). Siin on ka üks suuremad palke teraste pinnutuvastajate silmis. Soovitan kogumikku lugedes jälgida, kui suuri eristusi suudetakse teha sellises üldkategoorias nagu homofoob(ia).

Selles kogumikus ei ole homofoob inimene, ta on osake näotust massist, kes tuleks seaduse jõuga silma alt ära koristada. Homofoobil puudub isiksus, homofoob ei vääri fokuseeritud pilkugi, rääkimata dialoogist. Mida arvata tähelepanelikkust ja eristusi nõudvast vähemusõiguslasest, kes ise ei tee vahet Peeter Mardna ja Varro Vooglaiu lähtepunktide vahel, ei erista skinhead’i Tõnis Lukasest, anonüümset netikommentaatorit Joel Luhametsast? Ühed värdjad kõik, eks? Tegijad pidanuks aduma, et mõjuvad paratamatult esindajatena, ning autoreid tulnuks valida iseäranis hoolsalt (siin on ka häid autoreid, aga need jäävad paratamatult tagaplaanile).

Prohmakad, mis siin sisse on lastud, on nii räiged, et kompromiteerivad kogu püha üritust: kõrvaltvaatajal on paremal juhul piinlik näha, kuidas nõutakse mõistmist ja tähelepanu ja eristamist, kui ise ollakse mõistmatud, tähelepanematud ja üheülbastavad.

Kui MTÜ Eesti Gei Noored tahaks oma moraalset kapitali pisutki tõsta, oleks elementaarne paluda alustuseks vabandust oma pimedalt agressiivse käitumise pärast nii Mardnalt kui Lukaselt. Kuni seda pole tehtud, jääb EGN vähemasti minu silmis ennasttäis fanaatikute kambaks, kes peab oma sättumusega kaasnevate huvide kokkulangemist õhtumaise kultuuri üldsuundumusega isiklikuks kangelasteoks. Loodetavasti suudab ka Reimo Mets varsti näha Lukases ja Mardnas ennekõike inimest (vahest isegi inimest, kes seisab väärtuste eest, millesse ta usub ja mille kandjaid esindab!), mitte „ühte homofoobi”, kellele lajatada kohe, kui mõni paragrahv vähegi võimaldab.

Selline, kurikas selja taga, empaatiast rääkimine on lihtsalt tülgastav, sõltumata rassist, soost, seksuaalsest orientatsioonist ... "


http://www.sirp.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=12602:oigusegeen-ja-opitud-sugu-ehk-oige-sallivuse-kehtestamine-&catid=9:sotsiaalia&Itemid=13&issue=3349