MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Aivar
Külaline

/ #167 Re: Head lugemist

2011-08-30 16:24

#152: soovib Kollane - Head lugemist

Seal kirjutab keegi poliitkartelli lakei jüri saar Indrek Tarandist.

Aga järgnevas kommentaaris on kõik öeldud:
krl, 29.08.2011 06:49
"Tarand sai europarlamendi valimistel üle 100 000 hääle ja see on ainuke asi mis poliitikas maksab. Rahvas armastab ja toetab teda. See kui ta mõnede kartelli-poliitikute varvastel tallub on täiesti nende endi probleem. Lõpuks on olemas poliitik kes julgeb ja tahab öelda seda, mis lihtrahval keelel ja meelel.

Ja ma arvan, et kui nüüd tehtaks veel üks valimine, kus rahvas saab oma seisukohta hääletada saaks Tarand sama palju, kui mitte rohkem hääli. Seega ma ei saa aru, mis poliitilisest enesetapust siin jutt on. Poliitikat tehakse ikka ju rahava ja riigi jaoks, mitte poliitikute enda võimumängude jaoks. Teil on asjad nihkes Hr. Jüri Saar.
"
------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nii et mokk maha, seltsimehed kollased (ja lillad), ärge ajage oma idiootlikke teooriaid siin.

Teie soga Rämmeli ja Koitla aadressil ei maksa midagi. MINA olen iseseisva mõtlemisega inimene ja mulliajamine mind ei kõiguta, olgu need mulliajajad Kollased või Lillad või Punased, olgu ta või president või issand jumal ise. MINA tean ja arvan ISE, vaatan, kuulan, loen ja teen järeldusi ISE. Mingid Kollased arvavad MIND ära veenvat mingite artikli-viidetega?

Mingisugune Jüri Saar? Kes ta selline on? Jutu järgi on näha, et mees pole midagi väärt, MINU arvamus on teine.