MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Kollane

#151 Kas Aivar Koitla ei ole sitapea?

2011-08-30 10:58

Rämmeli mentaalisugulane Rämmel Aivar Koitla siin samuti pahandab, kandideeris Riigikogusse. Aga näed, ei valitud. On valinud Rämmeli oma pressiesindajaks. Lohuta ennast Aivar sellega, et Sind ei tuldagi valima. Saad kaela hoopis lastevanemad, kes tulevad Sinu homofoobia kohta aru küsima. Sest Majanduskoolis saavad tarkust koguda ka samasoolised.
soovib Kollane

#152 Head lugemist

2011-08-30 11:00

Heterokollane

#153 Siin teksti pärlid, mis sobivad Rämmeli ja Koitla kapsaaeda

2011-08-30 11:13

Mis sa klähviva krantsiga ikka sekeldad! Rämmel ja Koitla on just KRANTSID, iseennast imetlevad minikrantsid, kes klähvivad nende peale, kes julgevad neile koha kätte näidata.

Kui aga samal ajal jätkata selle poliitilise jõu avalikku sõimamist, muutub asi juba üsna absurdihõnguliseks

Selliste asjade takka-järgi esile toomist nimetatakse žanrina „lakei memuaarideks”, kui T. seda juhtumisi ei tea.

Samas on ju teada varasemast, et kandidaat T-l on probleeme enese impulsside kontrolli all hoidmisega. Omal ajal kasutatud solvavad väljendid välisministri aadressil ja joobes viibimine autoroolis tõid kaasa tema vallandamise välisministeeriumi kantsleri ametist. Mis oli absoluutselt õige ja ainuvõimalik reaktsioon valitsuse poolt.

Võib-olla kujutas etteaste endast hoolikalt kavandatud etendust, mille eesmärgiks oli president Ilvese diskrediteerimine avalikkuse ja Riigikogu liikmete silmis määral, et president jääb Riigikogu liikmete poolt valimata. Efekt oleks sarnane, kui smokingit kandvat härrasmeest ründab ootamatult kuri koeranähvits, kes talle kihvad sääremarja lööb ja püksisääred katki rebib ja muidu ebamugavasse olukorda paneb.

Raske on öelda, kas tegemist oli kavatsusliku enesehävitamisega või kaotas ründaja järjekordselt enesevalitsuse ja kontrolli oma käitumise üle, kuid tulemus oli tema jaoks masendav. Niisugune inimene sobib vaevalt mingisse avaliku tähelepanu all olevasse ametisse rääkimata tema sobimisest Eesti riigipea kõrgele kohale. Oli täiesti loogiline ja inimlik, et president Ilves pärast saate lõppu T-le kätt ei tahtnud anda. Mis sa klähviva krantsiga ikka sekeldad!
VEIKO RÄMMEL

#154

2011-08-30 11:18

Niisiis ülisallivuse apologeedid jätkavad. Veidi lisalugemist teemast, ehk pedeliikumise ideoloogilistest alustest, siit tulenevalt on selge, et Ilves Teile sobib.

http://www.decivitate.ee/?news_id=420
VEIKO RÄMMEL

#155 Re: Head lugemist

2011-08-30 11:19

#152: soovib Kollane - Head lugemist

Ei klapi, ära mitte loodagi.

VEIKO RÄMMEL

#156 Re: Siin teksti pärlid, mis sobivad Rämmeli ja Koitla kapsaaeda

2011-08-30 11:21

#153: Heterokollane - Siin teksti pärlid, mis sobivad Rämmeli ja Koitla kapsaaeda

Niisiiis, nüüd kui muud argumendid, mida ei oilnudki otsas, siis asume otseste solvangute teele. Jõudu pederastid ja nende apologeedid.

hiireke

#157 Re: Veiko Rämmel

2011-08-30 11:53

#3: Veiko Rämmel - Veiko Rämmel

Tead,ma olen üksik naine ja ei näe kusagil mehi,kes tahaksid minuga abielluda.Aina tahetakse seksida,aga perekonna loomine ei ole mitte kunagi jututeema.Aina lobajutt ümber riista ja augu.Mulle tundubki,et me oleme mingi naljarahvas.kes ei tea isegi,mis ta tahab.Tahetakse nagu kõike proovida selles ahvatluste maailmas.Ka naisi.Ja kui naised pettuvad meestes ja usaldavad rohkem teist naist kui isast,kes suhelda ei oska,siis ma ei oska seda perverssuseks nimetada.Meie ühiskond on lihtsalt haige oma lääne ühiskonna pealiskaudse järeleahvimise tõttu.Sest see ei tule südamest.See on lihtsalt eputamine võõraste sulgedega.Haridust tuleb muuta ja meeste kasvatust samamoodi.Mitte patriootlikumaks,vaid perekesksemaks.Seks ei pea olema armastusest lahus.Kaasaegne masinastunud maailm teeb inimesedki masinateks,seksimasinateks.Loomulik möödunud sajandi inimese kasvatus on jäänud tahaplaanile suurest hirmust tehnilisest progressist maha jääda.Seepärast oleks vaja see probleem riiklikul tasandil tähtsaks teha ja paremaks sama moodi.Õigeid ideaale oleks vaja luua.Kui mehed on sajandeid tapnud üksteist,siis hakkab kätte jõudma aeg,mil nad kirglikult üksteist armastama hakkavad.Gruusia meeste rahvatantsu meenutades ei võeta seal nii valuliselt meeste embamisi ja musitamisi.Ja kui naised beibe kultuuri viljelevad ja mehed ei suuda Ken-ideks saada nende kõrvale,siis oleks vaja soovitada aina visa olla oma eesmärkide saavutamisel,küll need võlts-barbid oma maskid minetavad!

VEIKO RÄMMEL

#158

2011-08-30 12:21

Asja nimi on moraalirelativism ja seesinane märgukiri on ühtlasi ka selle ilmingu vastu. Süüdi ei ole üks sugupool vaid ülihumanismi, usu eitamisse ja moraalirelativismi tõugatud ühiskond tervikuna. Miks usunditeõpetust (mitte usuõpetust) ja eetikaõpetust riiklikes ja muudes üldhariduskoolides välditakse?

Heterokollane

#159 Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 13:47

Inimesed, kellel on vähegi vastutustunnet, peavad olema Rämmeli ja Koitla vastu, sest nad levitavad ühiskonnas vaenu kaasinimeste vastu. Seda teevad nad silmakirjalikult ikka esindades Jumalat. Moraalist pole nendel meestel aimugi. Nad lihtsalt otsivad pseudoargumente iseenda mina ülesupitamiseks. Kes levitab viha ja vaenu, ei oskagi armastada. Hiirekesele - parem olla naisena üksinda kui elada koos selliste meestega nagu Rämmel ja Koitla ning kogu nende seltskond. Nad ei oska, ei saa ühele naisele, veel vähem lastele midagi pakkuda. Ainult perekond, kus valitseb armastus ja austus pereliikmete ja teiste kodanike vastu, pakub struktuure, kus on hea elada.
Üks mu tuttav ütles tabavalt: Rämmel on tavaline tatipritsija. Täpselt see nii on.

Leidsin täna veel hea artikli: http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arvamus/tonn-sarv-ukskord-lahvatab-vimm-mis-kudenud-salaja.d?id=56364634
VEIKO RÄMMEL

#160 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:09

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Eksitus, asi on risti vastupidine. Patu ja ebanormaalsuse mittetolereerimine ei ole iial vaenu õhutamine. See on samasugune vale nagu termin homofoobia, mida ei ole olemas. Keegi ei vihka ega õhuta vaenu, ebanormaasust ja pattu ei saa tolereerida. Vastu on vaid paduliberaalid, moraalirelativistid ja pedeideoloogid. Meie argumendid on läbi aegade samad, meil ei ole vaja neid otsida, sest Tõde on Tõde!See on aga asi, mis ajab marru paduliberaalid, moraalirelativistid ja pedeideoloogid!

VEIKO RÄMMEL

#161 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:11

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Muide see artikkel, kui seda mõistusega lugeda ei toeta Sinu seisukohta, pigem vastupidi. Vimm prahvatab ülisallivuse pealesurumise tõttu.

Heterokollane

#162 Hea näide Rämmeli haigest loogikast

2011-08-30 14:22

Patu ja ebanormaalsuse mittetolereerimine ei ole iial vaenu õhutamine.

Teadlased ja demokraatlikud riigid teavad juba ammu, nii seisab ka seadusandluses, et homoseksuaalsus ei ole patt ega ebanormaalne. Kusjuures ükski riik ei räägi "patust", seda teeb ainult kirik. Ja kirik on riigist lahus. Kodanikud elavad ikka riigi seadusandluse järgi.
Kirikul pole midagi öelda.

Väljend: mittetolereerimine tähendab just vaenu ja viha. Mittetoleteerimise sünonüüm on sallimatus. Vaene Rämmel, iga üritusega ennast "puhtaks pesta" vajub ta üha sügavamale iseenda toodetud solgi sisse.

Sarve artikkel härra Rämmel räägib just sellest, kuhu valesti pandud aktsendid viivad. See, et ühiskond hakkaks sallima Rämmeli ja Koitla ning nende kaaskodlaste SALLIMATUST viiks just ühiskonna liikmete vihkamiseni ja kuritegudeni.

Tehke Rämmel meile üks heategu, minge arsti juurde. Teoloogia Akadeemiast on Teid juba visatud välja, ka Jumalal ei olnud Teie lolluse suhtes enam kannatust. Isegi Jumal on Teid välja visanud!
VEIKO RÄMMEL

#163 Re: Hea näide Rämmeli haigest loogikast

2011-08-30 14:27

#162: Heterokollane - Hea näide Rämmeli haigest loogikast

Keegi ei ole mind kuskilt välja visanud, seega ärge ajage jama. Olengi just koolis. Teiseks, see on Teie arusaam, kuid sekularism ja moraalirelativism ongi hävingu põjus.Jumalikud seadused käivad alati üle ilmalike.

VEIKO RÄMMEL

#164 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:44

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Muide kulla kollakaslilla, unista edasi, et ma olen väljavisatud. Unistamine on maksuvaba.

Normaalne

#165 Re: Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 15:57

#160: VEIKO RÄMMEL - Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Veiko Rämmel: "Patu ja ebanormaalsuse mittetolereerimine ei ole iial vaenu õhutamine. See on samasugune vale nagu termin homofoobia, mida ei ole olemas. Keegi ei vihka ega õhuta vaenu, ebanormaasust ja pattu ei saa tolereerida."

Kogu see möga esita siis kirikule, mitte Eestimaa avalikkusele, Eesti Vabariigi Presidendile Ja Eesti Vabariigi Riigikogule.

EV Põhiseadus § 40: Riigikirikut ei ole.

Mingisugune sektantlik ettekujutus sõnast "patt" ei ole õigusloome seisukogast argument. Samuti ei ole argumendiks abstraktne väljend "ebanormaalsus".  Faktid, argumendid, analüüsid on need, mis loevad.

 

Andrei Tarkovski (Vene filmilavastaja): "Vaimset inimest peetakse ebanormaalses ühiskonnas ebanormaalseks."

Sir Terence David John (Inglise ulmekirjanik): "Isegi kui maailm tohutult muutub, mõtlevad inimesed juba mõne päeva pärast, et kõik on normaalne."

Veiko Rämmel (Eesti läbipõlenud tühikargaja): "Kõik ongi suhteline!"

 

Ega ei oleks Veiko Rämmelit nende kahe auväärse inimese kõrvale asetanud, kuid - üllatus! - ka Veiko Rämmel on kinnitanud, et kõik on suhteline... Mida ta siis klähvib siin? Mingi vaimuhaige või?

 

Normaalne

#166 Veiko Rämmel on mingi vaimuhaige?

2011-08-30 16:01

Aivar
Külaline

#167 Re: Head lugemist

2011-08-30 16:24

#152: soovib Kollane - Head lugemist

Seal kirjutab keegi poliitkartelli lakei jüri saar Indrek Tarandist.

Aga järgnevas kommentaaris on kõik öeldud:
krl, 29.08.2011 06:49
"Tarand sai europarlamendi valimistel üle 100 000 hääle ja see on ainuke asi mis poliitikas maksab. Rahvas armastab ja toetab teda. See kui ta mõnede kartelli-poliitikute varvastel tallub on täiesti nende endi probleem. Lõpuks on olemas poliitik kes julgeb ja tahab öelda seda, mis lihtrahval keelel ja meelel.

Ja ma arvan, et kui nüüd tehtaks veel üks valimine, kus rahvas saab oma seisukohta hääletada saaks Tarand sama palju, kui mitte rohkem hääli. Seega ma ei saa aru, mis poliitilisest enesetapust siin jutt on. Poliitikat tehakse ikka ju rahava ja riigi jaoks, mitte poliitikute enda võimumängude jaoks. Teil on asjad nihkes Hr. Jüri Saar.
"
------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nii et mokk maha, seltsimehed kollased (ja lillad), ärge ajage oma idiootlikke teooriaid siin.

Teie soga Rämmeli ja Koitla aadressil ei maksa midagi. MINA olen iseseisva mõtlemisega inimene ja mulliajamine mind ei kõiguta, olgu need mulliajajad Kollased või Lillad või Punased, olgu ta või president või issand jumal ise. MINA tean ja arvan ISE, vaatan, kuulan, loen ja teen järeldusi ISE. Mingid Kollased arvavad MIND ära veenvat mingite artikli-viidetega?

Mingisugune Jüri Saar? Kes ta selline on? Jutu järgi on näha, et mees pole midagi väärt, MINU arvamus on teine.


Külaline

#168 Re: Re: Head lugemist

2011-08-30 16:38

#167: - Re: Head lugemist

"MINA-MINU-MIND" - ega enam egotsentriliseks minna ei saa.

Kõigile, kes ei ole "MINU" poolt: "Mokk maha!"

Täpselt punktipealt sarnane käitumine, nagu oli seltsimeestel punastel, kes ühes Eesti naaberriigis kommunistliku diktatuuri kehtestasid. Ka nemad väitsid, et on enamuses (enamlased=bolševikud). Ilma Saksamaa rahadeta poleks nad mitte halligi saavutanud. Ja ei saavuta need Eesti tühikargajad ka midagi muud peale enese täistegemise.

 

Aivar

#169 Liberastidele ja tolerastidele, Kollasele

2011-08-30 16:57

Teie jutt ja vastuseis Aivar Koitla ja teiste Eesti Rahvusliku Liikumise tegelastele meenutab mulle väga 1988 aasta kommunistide ja Rahvarindelaste jutte, et ERSP-d ei tohi uskuda - egas keegi ju nii HULL pole, et soovib Nõukogude Liidu lagunemist ja, hoidku jumal ! räägivad mingisugusest utoopilisest Eesti Vabariigi iseseisvusest? ERSP õhutavat vaenu?

Nagu ajalugu näitab, on mõnede ajupestute kõrvade vahel ikka kõva tropp ees, vaigune ja tõrvane, kinni kiilunud, peavoolu vastaseid opositsionääre sõimatakse ja nimetatakse äärmuslasteks - ajalugu näitas, et ERSP-l oli õigus

Nüüd on jälle liberaalid, punased-roosad, kommunistid-anarhistid-tolerastid hakanud oma joga ajama - te kaotate, rahvuslus ja konservatiivsus on igal pool tõusuteel, Soome Põlissoomlaste tõus võimu juurde on ka üks märk, samuti on mujal Euroopas parempoolsed tõusul, liberaalide ja masoonide aeg hakkab otsa saama, €uroopa võimumehed on juba väga närvilised. Aga oodake natike, teie tund tuleb, ka ei uskunud keegi Nõukogude Liidu lagunemist, aga ometi ta lagunes. Teil on viimased hingetõmbed praegu jäänud, kallid poliit-peded ja neomarksistid !

Ma ei salli kommuniste, liberaale, toleraste, homoideolooge (pange tähele: rõhk on homo-ideoloogidel, mitte homodel endil)

Ei salli, ausalt - ei salli jah. Olen sallimatu. Mis te nüüd minuga teete? Kaebate kohtusse? Trahvite? Panete vangi? Sest ma ei salli. Nojah, seda te ju oskate - räägite sallimisest aga ise ei salli teisi arvamisi...

Ma ei salli. PUNKT.
Aivar

#170 to: #168

2011-08-30 17:09

MINA MINA MINA, ütlen seda veel kord 30 korda, MINA ei lase end kõigutada jah, olen ise omadele arvamistele ja järelduste jõudnud, olen juba piisavalt vana ja elu näinud ega lase end ümber veenda. MIND ei huvita, kas Sa nimetad mind punaseks, mustaks või pruuniks, mul on veendumused. Lähen läbi halli kivi !

Olen egotsentriline egoist. Kas see on karistatav? Või on see äkki 'ravitav'? Omal ajal arvati ka et NSV Liidu mittesallimine on ravitav ja paigutati need isikud kes Nõukogude Liitu ei sallinud - kinnisesse raviasutusse, kus neid keemiliselt 'ravida' püüti. Nüüd siis tahab keegi väita et rahvuslus ja konservatism on ka haigus? Et egoism või enesesäilitamise instinkt vajab ka ravimist?
Katsuks ikka keemiliselt, kui ideoloogiliselt ajusid pesta ei õnnestu?

Tühikargaja oled sina #168 - elame näeme, kes pärast naerab, naerab ilma hammasteta!


Külaline

#171 Re: to: #168

2011-08-30 17:33

#170: Aivar - to: #168

Veiko Rämmel "ravis" jah teisitimõtlejaid Gulagis, kui ta seal vangivalvuri ametit pidas...


Külaline

#172 Re: to: #168

2011-08-30 17:40

#170: Aivar - to: #168

Ilmselt oled Aivar Aaslo, sest Aivar Koitla vahest nii madalat möla ei ajaks.

Matslikkuse musternäide, Veiko Rämmeli ustav kannupoiss Aivar Aaslo: "Sellesamase sõnniku lõhnaga on ka see pede-propaganda, ei aita siin peened odöörid ega kõrgeltharitud meeste ja naiste kõikvõimalikud põhjendused ja õigustused, MIKS meile seda pärasoole-armastust ikkagi vaja on? Euroopas ongi hetkel kujunenud naljakas olukord, kus sugutit ennast avalikult pildil näidata ei tohi, aga rääkida, kuidas see pärakusse käib, tohib ja isegi peab."

Noh kas saab NORMAALNE inimene üldse selliste fantaasiate peale tulla?!

Mart

#173 Veiko Rämmel: lapsi võib teha ja naine siis seenele saata. PEREMUDEL?

2011-08-30 17:51

Lugege:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.116268585068807.15038.100000569993968
Selline "torupanija" nüüd küll mingi pereväärtuste kaitsja pole!