MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Aivar

/ #169 Liberastidele ja tolerastidele, Kollasele

2011-08-30 16:57

Teie jutt ja vastuseis Aivar Koitla ja teiste Eesti Rahvusliku Liikumise tegelastele meenutab mulle väga 1988 aasta kommunistide ja Rahvarindelaste jutte, et ERSP-d ei tohi uskuda - egas keegi ju nii HULL pole, et soovib Nõukogude Liidu lagunemist ja, hoidku jumal ! räägivad mingisugusest utoopilisest Eesti Vabariigi iseseisvusest? ERSP õhutavat vaenu?

Nagu ajalugu näitab, on mõnede ajupestute kõrvade vahel ikka kõva tropp ees, vaigune ja tõrvane, kinni kiilunud, peavoolu vastaseid opositsionääre sõimatakse ja nimetatakse äärmuslasteks - ajalugu näitas, et ERSP-l oli õigus

Nüüd on jälle liberaalid, punased-roosad, kommunistid-anarhistid-tolerastid hakanud oma joga ajama - te kaotate, rahvuslus ja konservatiivsus on igal pool tõusuteel, Soome Põlissoomlaste tõus võimu juurde on ka üks märk, samuti on mujal Euroopas parempoolsed tõusul, liberaalide ja masoonide aeg hakkab otsa saama, €uroopa võimumehed on juba väga närvilised. Aga oodake natike, teie tund tuleb, ka ei uskunud keegi Nõukogude Liidu lagunemist, aga ometi ta lagunes. Teil on viimased hingetõmbed praegu jäänud, kallid poliit-peded ja neomarksistid !

Ma ei salli kommuniste, liberaale, toleraste, homoideolooge (pange tähele: rõhk on homo-ideoloogidel, mitte homodel endil)

Ei salli, ausalt - ei salli jah. Olen sallimatu. Mis te nüüd minuga teete? Kaebate kohtusse? Trahvite? Panete vangi? Sest ma ei salli. Nojah, seda te ju oskate - räägite sallimisest aga ise ei salli teisi arvamisi...

Ma ei salli. PUNKT.