Humanistliku kristluse manifest

mõtlev kristlane

/ #231 Piibli keelt tundvatele kristlastele

2011-09-21 11:01

Homovastastes väljaütlemistes kasutatakse sageli õpetust, mis ütleb, et "kui mees magab mehe juures nagu magatakse naise juures, siis on tegemist patuga ja karistatakse surmanuhtlusega" . Lühendasin lihtsalt selguse huvides mitmed lõigud, aga kes Piiblit teab ja tunneb, see saab niigi või vähemalt peaks aru saama, milliseid kirjakohti ma silmas pean .

Küsiks nüüd vägagi konkreetselt, kas Piibli algupärases keeles on magama tõepoolest ainult magamise tähenduses või on lihtsalt tõlgitud läbi lillede ja tegelikult räägitakse Piiblis hoopis n....misest . Miks ma nii konkreetselt küsin, on selles, et ilmselt on kõik mehed ja ka naised ööbinud oma sõprade,sugulaste,töökaaslaste juures . Äkki isegi samas toas, kuid seda kõike ilma mingisuguse homoseksuaalse ligitikkumiseta. Nii et järelikult on tehtud pattu juba pelgalt magamisega .

Ma ei taha nüüd kedagi halvustada, vaid lihtsalt juhtida tähelepanu sellele, et sageli me kipume otsima Tõde ja ettekuulutusi ning fakte sellele, mida tegelikult pole olemas . Sisuliselt on kõik lõigud homodest "välja rebitud" erinevatest evangeeliumidest ning seega mõneti samavõrd väärtuslik materjal kui näiteks lugeda Astrid Lindgreni teostest välja üleskutseid kirikute süütamiseks erinevates maailma paikades .

Või seksuaalvähemuste propagandat, sest elas ju Pipi koos ahvi ja hobusega, koolis ei käinud, aeles ringi vanemate meestega . Jaanikingu Põnn ja Madlike omasid jällegi isa, kes oli " maailma kõige parem pagan" . Parandagem mu mälu, kuid ma ei mäleta ühtegi selle rootsi lastekirjaniku teost, kus oleks kristlusest ja kristlastest kasvõi neutraalselt kirjutatud .