Traditsioonilise kristluse manifest

IRW

/ #355

2011-10-10 02:21

Kui Saatan otsib mitmesuguseid meetodeid, et inimesi Jumalast ära pöörata, siis ründab ta ”nagu möirgaja lõukoer, otsides, keda neelata” (1.Peetruse 5:8). Selline rünnak avaldub näiteks veel selles, kui su sõbrad, sugulased või teised seisavad vastu Sinu püüetele Piiblit uurida ja õpitu kohaselt elada (Johannese 15:19,20), siis moondab Saatan ennast ”valguseingliks”(2.Korintlastele 11:14). See tähendab, et ta püüab Sind ka salakavalate võtetega eksitada (või tehnoloogiliselt midagi ette sööta). Kellele viimane küll peaks korda minema, mingu ja sõitku kohale ning tehku vastav uurimustöö, et üldse lõugu lõksutada! Või taoline statiskika oleks leheneegrite pärusmaa.
Pole mõtet lasta end Jumalale meelepäraselt eluteelt kõrvale ahvatleda. Ükskõik, kas Saatan tegutseb nagu ”möirgaja lõukoer” või ”valguseingel”, tema süüdistus on ikka sama: ta väidab ja hirmutab omakorda, et katsumuste ja kiusatustega silmitsi seistes võiksid kõik seotult „ilmaliku“ (jumalikust rääkimatta) kohtu alla sattuda.
Ja kuidas Sa võid siis tema süüdistusi ümber lükata ja tõestada, et jääd Jumalale laitmatuks nagu Iiob? Tõesti, mõtlemapanev on see, et nüüd seisavad sealsele manifestile allakirjutanud või sealsed kommenteerijad kollektiivselt ja karjakaupa siinse ukse taga ning otsivad keda neelata? Igati seda provotseerides!? Mage värk, mis tähelepanu ei vajakski!
Mõistlikum oleks vaist taolistele "heheheee-efekti" otsivatele mitte reageerida, et ka siinnset kommentaariumit ära ei solgitaks.
Kokkuvõte on niigi juba antud/tehtud – „Austatud õppejõud, tunnistage endale ja teistele, see manifest ON PEDERASTIA LEGALISEERIMISE MANIFEST. See Jumal, keda Teie praegult teenite ei ole Jahve.“ (V.Rämmel, #294). Viimasest piisaks!