Humanistliku kristluse manifest

ivopill

/ #1670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-24 14:14

#1667: imik - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Antud anekdoot tiirleb juba kauemat aega videoklipina youtubes, keegi "humanistlik geenius" on ühele tegelasele lihtsalt nime andnud. Sedapuhku siis minu oma.

80% anekdootidest olla juba mingil kujul Rooma leegionite laagrilõkete äärest pärit. Üldse pidada antiikne Rooma olevat olnud roppude lühinaljade sünnimaa ja leviala. Võibolla.

Seda lookest pole siin küll keegi "sepitsenud", veelvähem on tegu kõrvalkommentaariumi rahvaga. Käivad "humanistid" seal libamas ja läbustamas juba ammust aega ja nüüd veel targad takkajärgi. Minu mõtlemine ja suhtumine perverssustesse ei muutu sellest, kas te mind ka saja anekdoodi peategelaseks topiksite. Teie lookene on aga pärit juba vähemalt 40 aasta tagant, tollases ajakirjas "Pikker" oli ta esitatud sellisel kujul: läheb mees arsti juurde, näitab see talle paberil ringi - küsib: mis see on. Mees vastab - paarike põõsa taga. Näitab tohter kolmnurka, mees jälle kohe teab - see olla mees, naine ja armuke. Näitab tohter kriipsu paberil - ja mees kohe, et see on naabrinaine rõdul paljalt päikest võtmas. Arst on vapustatud - kulla mees, te olete ju seksmaniakk! Mille peale kostab patsient - kas siis mina olen süüdi, et te mulle pornograafilisi pilte näitate.

Nii et see sepitseja pole muud, kui tühipaljas plagiaator. Ja mingit valu ma sellest ei tunne, kui kusagil schwulkneipes minust halba räägitakse. Vaata, valu, see on see , mida omas alateadvuses tunneb üks sats "humanistidest", see, kes teab, et vaatamata saavutatud tunnustusele sekulaarses ühiskonnas ja igasugustele õigustele ja eesõigustele viib nende tee neid ometigi viimaks põrgusse. Seepärast nad siis püüavadki põrgulikuks muuta mida vähegi suudavad. Rüvetada ja ära narrida.

 

Harri Kingole ütleksin selle pika jutu peale, mis ta siin kirjutanud - kui teda huvitab, mis on kirik (ecclesia), siis tehku selle mõiste endale alustuseks selgeks. Sealtmaalt võib edasi rääkida. Kõnelda kümnetest tuhandetest "kirikutest" on pehmelt ütelda asjatundmatu.