EESTI LAHKUMINE EUROOPA LIIDUST ESTEXIT!

NII

/ #162 EI OLE VÕIMALIK KORRALDADA REFERRENDUMIT KVOODIPAGULASTE VASTUVÕTMISES

2016-08-02 15:03

Maa-ala ja rahvas

EL põhiseadus näeb ette igasuguse kontrolli puudumist mis tahes kodakondsusega isikute suhtes sisepiiride ületamisel (III-265.2e). Eesti kaotaks vetoõiguse nagu ka piirikontrolli, sisserände ja varjupaiga poliitikas, näiteks nii viisade kui ka pikaajaliste elamislubade andmisel, sealhulgas selliste elamislubade andmisel, mille eesmärgiks on perekondade taasühinemine (EL PS art III-265.2a ja III-267.2).

 

Mida tähendab kontrolli kaotamine sisserände üle sisuliselt kolmkeelsele Eestile nüüd, kus EL on alustanud liitumisläbirääkimisi Türgiga, kelle elanike arv tõuseb ÜRO andmetel 2050 aastaks 150 miljonini praeguse 70 asemel ning Ukraina on ootamas järjekorras? See tähendab, et EL-st saaks järjekordne rahvaste sulatuskatel, mis tähendaks surma Eesti rahvale. Eestist pindalalt väiksemas Belgias elab 1 miljon moslemit ja sama suures Hollandis 16 miljonit inimest. Eesti kultuurile on kontrolli kadu migrantide sissevoolu üle üliohtlik, sest Eestis moodustab 1/3 vene keelt kõnelev elanikkond ja EL põhiseadus laseks nende sugulased Venemaalt ja Ukrainast Eestisse perekondade ühinemise eesmärgil. Eestlased võivad leida end vähemuses omal maal juba 20 aasta pärast!

 

Olli Tammilehto sõnul on ELi tänane struktuur, ühisturg, seadusandluse koondamine Brüsselisse, valuutaliit ja laienemine itta ülisuurfirmade lobitöö tulemus. Selleks aga et jätkusuutmatuid, negatiivse iibega, maailma huku poole vedavaid tarbimisühiskondi ja müüti selle headusest elus hoida, on vaja lisaks maavaradele tööjõudu sisse vedada ja meedia kaudu programmeerida tarbimismasinaid-inimesi.