AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE


Külaline

/ #99 VEIKO RÄMMEL: PETITSIOON ANSIPI TAGASIASTUMISE NÕUDEGA ON KOGUNUD 336 ALLKIRJA

2011-11-22 07:46



Üleeile õhtul avaldatud petitsioon nõudmaks Ansipi ja REF taganemist võimult on hetke seisuga kogunud 336 allkirja (vaata statistikat). Eile tegi ka TTV ühe algatajaga Sudak Alariga intervjuu, ilmselt ei ole vaja imestada, et ülejäänud meedia; ERR, Kanal 2, TV 3 vaikib nagu haud. Nad on REF-i truud käsilased ju ja abiks Eesti hävitamise teel.

Tänane olukord peab muutuma, Eesti on Ansipi juhtimisel teel stagnatsiooni ja hävingusse. Kõiki olemasolevaid poliitilisi parteisid saaks iseloomustada väitega - võta üks ja viska teist. Neil ei ole sisulist vahet. Seni kuni töötab OLEMASOLEV MANIPULEERIV VALIMISSEADUS, seni ei ole lootust. Just see vajab esimesena muutust majoritaarseks (otsevalimised). Me vajame legitiimset võimu.

Üks viga vajab õiendamist. Nimelt on jäänud mulje, et Keskerakondlased arvavad, nagu toetaks Ansipi tagasiastumise nõue nende poliitilist kurssi. See ei ole nii. Eespool sai mainitud, võta üks ja viska teist. Me vajame uut laiapõhjalist poliitilist jõudu, mis suudaks otsustusprotsessi kaasata terve kodanikkonna, mitte ainult erakondade ladvikud ja tagatoad.

ÜHINE PETITSIOONIGA

ÜRITUSE LEHT FACEBOOKIS