AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Aleksander

/ #243

2011-11-23 15:42

Nunuh. Petitsiooni tekst on treitud uljalt nopasaranlikuks ning rudelfilikuks. Ilmselt autorid ongi oodanud petistsioonile toetust avaldama eelkõige seda stiili nautivat kontingenti. Muuga ei oska seletada pronskiöö ära mainimist. Paistab, et mõnele tiblikule meenub seni ajani D-terminali betoonposti serv (mis iseenesest on tore). Petitsioon ise on valdavalt jaburus, mida ei viitsi isegi kommenteerida. Kui selle jama kokku kribanud tüübid ujuvad välja mõnes uues erakonnas, siis võib selle erakonna saata puu taha teese lugemata.
Vähemält saab huviline lõpuks näha ka nende nimesid, kes kesikute poolt valivad. Käputäis oma eluga mitte hakkama saavaid endisi "ehitajaid-arendajaid" ja suur kamp Lasnamäe tiblasid, kes ei vaevu isegi oma kommentaare Google translaatoriga maa keelde panna.
Mõni on proletaarlase uhkusest oma nime taha välismaa lipukese pannud. No mis sa teed, kui roosa mulli aegne buratiinode lüpsmine kodumaal on masu a'al asendunud kalkunite kitkumisega Iiris. Nüüd jääb sellistel tüüpidel endale sisendada, et uue rahakodumaa heaolu on suurel määral tema loodud ja Eestis jäi tal see kolme aastaga loomata põhjusel, et rehvormarid on röövkapitalismi aretanud kommunistid.

Ei saa jätta mainimata, et 2007. aasta aprillis oli selle ajaga Edgar Elmarovitši tagasiastumise nõudmisele kogunenud ligi 100K allkirja. Seega andke vänta seltsimehed, andke vänta. Ainuüksi keskerakonnas on ju tuhandeid liikmeid. Tehke ka agitatsiooni Öise Vahtkonna kodukatel. Kuidagi ei usu, et sealne rahvas ei oleks huvitatud fašist Ansipi kukutamises. Kes teab, äkki löövad nii ka Vene našistid kampa.