AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

juku olen
Külaline

/ #2260 Tõde tõuseb vale vajub...

2012-02-14 14:26


Välja vahetada vaid võimuerakond? Mina ei usu,et sellest kasu oleks. Mäletate ajaloost palju kuningaid on aja jooksul maha löödud, et siis jällegi uus troonile pääseks, et see siis uuesti mingi aja pärast ära koksata...
Poliitikud ise peaks endid muutma, kasvõi hirmust lintshimise ees.Peaksid ükskord aru saama,et seadused-seadlused ei peaks teenima nende endi ja nende ligikondlaste hüvesid vaid rahva valdavat enamust,ära unustamata ka vähemust- ehk siis teisisõnu olema demokraatlikud.
Rahvale antud lubadused peaksid olema täitmiseks,mitte endi võimule upitamiseks.Täitmata lubadused on ju kuritegu ja nii tuleks seda ka käsitleda.
Kui palju on Eestis aina halvenevas olukorras inimesi, keegi ei tea... Tundub,et ei tahetagi teada eriti.Riigikogu liikmeil on ülbust saada iga aasta järjest paremat palka, mis siis, et enamusel ikka raskemaks läheb.
Poliitikud- kõige esmalt teenige ära rahva lugupidamine endi vastu.Esimeseks sammuks võiks olla pilvedelt alla laskuda,tehke silmad-kõrvad lahti,vaadake-kuulake mis tegelikult toimub.Tehke endid vähegi inimlikemaks,siis on võimalik edasi minna...