AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Ave

/ #2463 Re:

2012-02-16 14:35

#2430: -

Probleem ei ole Kreekas, probleem ei ole ka Kreeka valitsuses, probleem seisneb EU.
Kreeka on tembeldatud EU mustaks lambaks, ja kõik kaasnenud kriisid on tagajärg EU toimuvaga.
Räägitakse abipakettidest jms muust jamast, Kreeka EI NÄE SEDA RAHA! Raha läheb TAGASIMAKSEKS eelneva abipaketti võlgnevuse eest!
Rahvas mässab, Kreeka Valitsus on NURKA SURUTUD EU poolt, MITTE Kreeka poliitikute või Valitsuse poolt.

Eesti ei ole samal tasemel, Eesti on VEEL EU sõltumata kuna meil on oma reservfond ja Meile sellest veel piisab.
Kui me jätkame edasi selle jamaga ja EI KASUTA MEILE ENDILE ja MEIE RIIGILE mõeldud reservfondis olevat raha, on aastate küsimus mil Eesti majandus langeb tasemele millest keegi ei julge mitte mõeldagi.

On tõsi, et Eesti Kodakondsusega Elanikud, eelistavad teisi maid oma uueks Kodumaaks kunas neile on Eestis elamine vastuolus ja vahest ka võimatu kuna pole ei tööd, sissetulekut, poleeluaset ega ka võimalus tervisekindlustusele või võimalikele toetustele ja on RIIGI ja VALITSUSE käeläbi Eesti Hüljatu!

JA! Kreeka vajab abipaketti taastamaks oma majandust, taastamaks Seda SITTA mida praegune elanikkond Kreeka tänavatel korraldab.
Süüdi EI OLE kreeklased, ja kreeklased on ka Kreeka Poliitikud, SÜÜDI on EU ja nende Määrused.

Mis on ABI? ÕS seletab:
abi <3:.appi ja abisse> ▪. Poisist on emale abi. Poiss on emale abiks, käib tädil abiks. Vajab matemaatikas abi.Kolleegi abiga sai töö tehtud. Ministri, esimehe, direktori abi (abiline). Leiab jumala abiga õige tee. Abi sünnitusel = sünnitus+abi. Majanduslik, õiguslik, veterinaarne, tehniline, rahaline abi = majandus+abi, õigus+abi, veterinaar+abi, tehno+abi, raha+abi, vrd abi+raha. Esma+abi, häda+abi, kiir+abi, oma+abi, kaas+abi, toidu+abi, humanitaar+abi, kriisi+abi. Abi+ettevõte, abi+kirik, abi+mõis AJ, abi+komitee (väiksem alluv); abi+ehitis, abi+hoone, abi+laev, abi+vedur (teenindava funktsiooniga). Abi+materjal, abi+riist, abi+seade -.seadme, abi+vahend, abi+teoreem MAT lemma, abi+noot -noodiMUUS akordi koosseisu mittekuuluv noot. Abi+andja, abi+pakkuja, abi+otsija, abi+paluja, abi+tarvitaja, abi+vajaja. Abi+minister, abi+politseinik. Abi+otsiv ilme, abi+paluv hääl. Abiks olemine = abiks+olemine, abiks olija = abiks+olija. Vt ka abil, .appi

KUS KURADI KOHAST TULEB INIMENE MÕTTLE, ET ABI EEST PEAB MAKSMA. 
ABI on TOETAMISEKS, ABI on kellegi-millegi AITAMINE ilma tingimusteta!

See Kreeka Abipakett EI OLE ABIpakett vaid on LAEN, INTRESSIDEGA, TAGASIMAKSMISEGA?!

Sestap, KUIDA KURAT on võimalik toetada Riiki (Kreekat) 100de nõudmistega ja suurte raha summadega mida EU nõuab ABISTAMISE EEST!
http://bit.ly/zXpV5v

Neile kes teavad ja tunnevad inglise keelt, vaadake järgnevat videolõiku:
http://bit.ly/zc5Ked

Riik ei peaks kaitsma end oma Rahva eest, vaid Rahvas peaks kaitsma oma Riiki!
Kreekast lähtudes - ketti pandud koerad hammustavad, laske nad vabaks ja nad jooksevad teist mööda. Kreeka rahvas on hetke seisuga EU ketistatud Koerad. Ja Poliitikud on pandud neid toitma. Kahjuks lõppeb see nii mõnelegi surmaga ja need surmad ei jää mide Kreeka, ega ka kreeklaste südametele vaid EU südamele.

Sealjuures tänaks Prantsusmaad, Ameerikat, ja keda iganes veel, et EU ohtu seadsite! Olete õigel teel...  Liidus aidatakse nõrgemaid, mitte ei visata neid välja või ei sunnita lahkuma.

Vabandan kirjavigade jms lausete pärast, olen põhiharidusega koolitu ja töötu noor kelle väljavaated pürgivad Eestist lahkumise suunas ja suundumaks laia maailma parematele jahimaadele.