AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

metsast sügavast

/ #2822 Re: Re: Kuule Siim kloostri tagant metsast

2012-03-08 12:01

#2819: Siim - Re: Kuule Siim kloostri tagant metsast

Vaata Siim veidi ringi ... mida teeb energiamonopol EE ja siis vaata pisut, mis toimub metsades, kus reformierakonnapõhine RMK lageraiestab siinse riigi rahva ühisvara, metsa. Selle taga on kartellilepe RMK+EE ja niimoodi seda palki aetakse ahju suretades välja põlevkivi ja saetööstust. Kasumeid saadakse ... kuhu see kasum läheb ?

Sandor Liive ja reformierakonnakeskse EE juhatuse kaudu mingitesse era-ulmeprojektidesse kusagil Jordaanias ja Ameerikas, mingitesse mõtetutesse kateldesse, millede kasutegur on väiksem, kui neil vanadel. Raha läheb mingi Kreeka pankade aitamiseks .. samal ajal oma rahvas peab toime tulema, sest on sunnitud!

RMK saab kartellileppest hiigelkasumeid ja kuna on samuti juhatuse ja nõukogu kaudu otseselt seotud reformierakonnaga, siis vastavaid JOKK-skeeme kasutades kanditakse ka see raha kuhugile tundmatusse paika meie riigi saetööstust ja muud tööstust hävitades.

Need on vaid mõned näited.

Päästjad, medtöötajad, politseinikud ja õpetajad, kui riigi tegelikud aluse panijad peavad leidma raha koondamiste ja asutuste likvideerimise kaudu enda alles jäänud inimeste mõne protsendise palgatõusu jaoks ja sealjuures jätkub ministritel, kantsleritel ja muudel bürokraatidel ülbust reformarite jonni ajada ja riik põhja lasta.

Sa Siim pole vist kuulnud vanarahva tarkusetera, et mida rikkamad on riigi kodanikud, seda rikkam on riik.

Ups, unustasin ära, meitel loevad vist suured juhid, et nemad ongi see riik ja rahvast on vaid siis vaja, kui makse peab maksma või siis, kui toimuvad valimised, millede rahastamise skeemid on juba ammu rahvale selged.

Ahh jaa, need pankade skeemitamised ja maksuvabalt riigist rahade välja kantimised .. see kisub sinna ulme valdkonda või.

Sama on tööstuste kasumitega, mida tootmisesse investeeritakse minimaalselt ja mille väljamaised omanikud samuti maksuvabalt minema kandivad ...

Ohh-ehh .. kütusekartell annab veel oma osa majanduse hävitamisesse.

Riigi kaitseväe skeemitamistest ma parem ei räägi, see asi kipub siis juba päris ropendamiseks.

Ja see kõik toimub võimuringkondade heakskiidul. Ega rahvas pime ja kurt pole, nii et ära aja soga suust välja.