MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Aivar

#19 to Analüütik

2011-08-24 02:53

Miskipärast on mul suuri kahtlusi Steinfeldi kohta käivate süüdistuste osas, just need Itaalia asjad. Kui arvestada veel mõnedes riikides, eriti USA-s käivat pedofiilia-otsimise hüsteeriat, siis on väga tõenäoline ka mingisugune sulepeast väljaimetud kohtu-case.

Mõned näited on niivõrd uskumatud, et tundub et kohtunikud või prokurörid on täiesti aru kaotanud?

1) 5 aastane poiss oma lihase ema rinna otsas - pedofiilia, emalt võeti kõik kolm last ära. Kohtusaaga kestab juba kolm aastat ja lõppu pole näha.
2) 25 aastane mees kohtu all, kuna leiti pildid mis ta 15 aastaselt iseendast oli teinud ja ära unustanud - pedofiilia. (ahistamine ka, aga kuidas saab 15 aastast iseennast ahistada nüüd juba 25 aastaseks saanud mees ???)
3) 17 aastane 190 cm pikkune meessoost "laps" vägistas 22 aastase naisõpetaja - jälle pedofiilia, naine läks vangi, koos kohustusega peale vabanemist 25 aastat käia end politseis näitamas.
4) Üks isa tabas oma 8 aastase tütre 10 aastase naabripoisiga "arsti" mängimas ja õnnetuseks teatas vastavatele organitele, tulemuseks oli põhjalik uurimine, pressiti niikaua kuni tulemus saavutati - ja süüdistuse alla langes hoopis pereisa ise. Lapsed(mõlemad sellest perest) on juba 2 aastat lastekaitse ja prokuratuuri hoole all, koju ei pääse, närvid on kõigil läbi ja mõned pereliikmed on jõudnud enesetapumõteteni...

Kuskil oli terve veebileht selliste hüsteeria-näidetega, kõigil juhtudel oli ikka inimeste mitmeaastane vintsutamine õigusorganite poolt ja vanglakaristused. Tegelikud pedofiilid ilmselt hõõruvad käsi ja rõõmustavad, nendega ei jõutagi tegeleda.

Selliste asjade sagenemine paneb mind arvama, et igat juttu kohutava pedofiili paljastamisest ei maksa uskuda. Eriti kuskil välismaal.

Ja kindlasti öeldakse teile välismaal - ärge JUMALA PÄRAST pildistage oma väikesi lapsi supelrannas või vannis, sest siis võivad sellel olla uskumatult rängad tagajärjed, mis lõhuvad kogu perekonna. Prokuratuur ei maga, nad teevad usinalt oma tööd.

Ameeriklased juba teavad, kuidas nende riigis selle õiguskaitsega lood on, seepärast nad mujalt tulnud pahaaimamatuid inimesi hoiatavadki.

Vastused

Ravia

#308 Re: to Analüütik

2011-10-15 10:44:16

#19: Aivar - to Analüütik

"Miskipärast on mul suuri kahtlusi Steinfeldi kohta käivate süüdistuste osas, just need Itaalia asjad. Kui arvestada veel mõnedes riikides, eriti USA-s käivat pedofiilia-otsimise hüsteeriat, siis on väga tõenäoline ka mingisugune sulepeast väljaimetud kohtu-case."

 

Eks kaevake siis Mihkel Raud avaliku laimu eest raamatus "Musta pori näkku" kohtusse...

Aga et seda veel siiani tehtud pole, näitab, et see mäng ei vääriks küünlaid.

Nüüd jõuame sinnamaani, kus traditsioonilise kristluse manifesti autorid kas eemaldavad nende isikute nimed, kes samuti pole oma patte avalikult tunnistanud või võtavad oma silmakirjaliku ja tegelikkusele mittevastava  manifesti tagasi! :)