MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post


Külaline

#40 Rämmel, kus su ajud ripuvad?

2011-08-26 23:04

#39: VEIKO RÄMMEL -

Miks VEIKO RÄMMEL aina kõikjal erost näeb? Ehk seetõttu, et tema mõtlemisorgan rippriistas asub....?

Muideks pereväärtuste kohta võiks ehk kõnelda VEIKO RÄMMELI tütre ema? Tooks siinlohal ühe tsitaadi, või mis?

 

airekiviste

http://s6.netlogstatic.com/v6.00/270840/s/i/common/blank.gif...

25 aprill 2011

Vau! ... Enesetutvustuses oled nii siiralt aus olnud. Mina lisaksin - pigem parandaksin seda tütre värki, mina kirjutaks .. mul vaid üks laps poeg kes sind ülal peab või siis tütar elab ema juures aga teda ma ei tunna ja ülal ka ei pea.. ma ei taha oma tütart tunda ka.. ma ei ole käinud tal sünnipäevadel ega jõulupidudel. Mind ei huvita kas ta elab, kas on terve jne.. See olks pisut sinulikumalt kõlanud.. Muidu loed ja vaatad jummal milline mees, tahtis saada inimeseks ja näe saigi tänu jumalale. Muide viimati kui lapsele helistasid ja külla lubasid tulla oli kuu jaanuar... siis tuletas laps sulle meelde, et vahepeal oli sünna ja jõulud ja möödunud oli kaks aastat...Käes on mai...

http://et.netlog.com/teoloog/guestbook

 

Kommentaarid on täiesti liigsed.

Vastused

VEIKO RÄMMEL

#44 Re: Rämmel, kus su ajud ripuvad?

2011-08-27 06:05:18

#40: - Rämmel, kus su ajud ripuvad?

Kallis külaline, igalühel on õigus rääkida, mida iganes, see ei tee seda veel TÕEKS. Tõde teab Jumal ja tean mina. Sina  aga inise edasi lähi halli peanaha.

 

TÕDE on lihtsas asjaolus. Pedepropaganda ja pederastide soosimine lammutab ühiskonda. Nagu ta lammutab moraali ja eetikat. Mitte pederastidele ei tule rahasid toppida vaid sellega tuleb toetada klassikalist perekonda.