MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Katarinka

#76 Homofoobid

2011-08-28 11:30

Üks tuttav saatis mulle selle lingi. Loen ja imestan. Küll on inimestel probleemid! Uurisin ka Rämmelile pühendatud lehte. Kas tõesti kandideeris selline inimene Riigikogusse? Kuidas on see võimalik? See mees on ju täielik kriminaal. Ja loeb teistele moraali!?
Rämmel toob esile mitmeid nimesid, tundub, et mehel on täielik paranoia, ta ei ole üldse enam võimeline oma tegude ja sõnade eest vastutama. Ja mitmed klähvivad siinkohal veel temaga kaasa. Uskumatu! Kui see on Eesti tänapäeva normaalne traditsioonile perekond siis halleljuuja.
Eestist lahkuvad inimesed. Sest Eestil on tõsised probleemid. Neid pole aga Rämmel ja tema mõttekaaslased võimelised lahendama. Nad tegelevad igasuguste pseduprobleemidega ja kallavad veel õli tulle. Ja taovad endile rinda - meie oleme need õiged eestlased, meie lahendame probleeme! Kahjuks on küllaldaselt lolle, kes veel usuvad. On mõtetu vaieldada selliste inimestega, sest nende horisont on niivõrd kitsas, et see ei ulatu ajudeni. Jagan Rahuarmastaja arvamust, vaesed inimesed. Vaesed naised, kes nende meestega koos elavad. Vaesed lapsed, kes Rämmeli ja teiste homofoobide perekondades peavad üles kasvama. Just need inimesed viivad Eesti põhja, kuna nad seksualiseerivad ühiskonna täpselt nii nagu seda teevad islamistid, keda nad peale homoseksuaalsuse samuti vihkavad. Nad ise on oma mõttemaailmaga täpselt samal tasemel, hõljuvad mentaalselt ikka veel keskajas.

Vastused

VEIKO RÄMMEL

#77 Re: Homofoobid

2011-08-28 14:20:16

#76: Katarinka - Homofoobid

Vot oleks küll, mui meil oleks demokraatia. Paraku ei tea sa mida tähendab sõna kriminaal, ketkel tegeled solvamisega. Homofoohiat aga ei olemas, eespooll selgitasin - on normaalsus ja ebanormaalsus. Pronleemid aga algavad demokraatia ja moraali hävitamisest ja siin on pederastidel suur ja "tänuväärne" roll.

Minu isik on Teil hästi hambus, ilmselt suures osas seetõttu, et ma julgen oma nime all esineda, mida suur osa ehk enamus pederaste ei julge. Pigem on paranoia homodel ja nende toetajatel. Teie kahjuks ei ole Jumal maailma nii  loonud, et tagumiku kaudu saaks inimsugu jätkata. Kui selle tõsiasja mainimine on paranoia, siis olen seda rõõmuga.