MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

VEIKO RÄMMEL

#160 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:09

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Eksitus, asi on risti vastupidine. Patu ja ebanormaalsuse mittetolereerimine ei ole iial vaenu õhutamine. See on samasugune vale nagu termin homofoobia, mida ei ole olemas. Keegi ei vihka ega õhuta vaenu, ebanormaasust ja pattu ei saa tolereerida. Vastu on vaid paduliberaalid, moraalirelativistid ja pedeideoloogid. Meie argumendid on läbi aegade samad, meil ei ole vaja neid otsida, sest Tõde on Tõde!See on aga asi, mis ajab marru paduliberaalid, moraalirelativistid ja pedeideoloogid!

Vastused

Normaalne

#165 Re: Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 15:57:21

#160: VEIKO RÄMMEL - Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Veiko Rämmel: "Patu ja ebanormaalsuse mittetolereerimine ei ole iial vaenu õhutamine. See on samasugune vale nagu termin homofoobia, mida ei ole olemas. Keegi ei vihka ega õhuta vaenu, ebanormaasust ja pattu ei saa tolereerida."

Kogu see möga esita siis kirikule, mitte Eestimaa avalikkusele, Eesti Vabariigi Presidendile Ja Eesti Vabariigi Riigikogule.

EV Põhiseadus § 40: Riigikirikut ei ole.

Mingisugune sektantlik ettekujutus sõnast "patt" ei ole õigusloome seisukogast argument. Samuti ei ole argumendiks abstraktne väljend "ebanormaalsus".  Faktid, argumendid, analüüsid on need, mis loevad.

 

Andrei Tarkovski (Vene filmilavastaja): "Vaimset inimest peetakse ebanormaalses ühiskonnas ebanormaalseks."

Sir Terence David John (Inglise ulmekirjanik): "Isegi kui maailm tohutult muutub, mõtlevad inimesed juba mõne päeva pärast, et kõik on normaalne."

Veiko Rämmel (Eesti läbipõlenud tühikargaja): "Kõik ongi suhteline!"

 

Ega ei oleks Veiko Rämmelit nende kahe auväärse inimese kõrvale asetanud, kuid - üllatus! - ka Veiko Rämmel on kinnitanud, et kõik on suhteline... Mida ta siis klähvib siin? Mingi vaimuhaige või?