Uus perearst Kohilasse

Quoted post

virve

#54

2014-09-08 13:44

Kallid kommenteerijad, tundub küll. et olen nõus nr. 41 kommenteerijaga -petitsiooni algataja isiklik vimm- kangesti sarnane sõnakäsitlus üldiselt.

Kas tõesti puutub kellessegi see,mis kell inimene koju tuleb ja kaua ta autos istub ja kas tal kodus on elekter või mitte ja kuidas sa seda kõike tead????-kojutuleku aega ma mõtlen?

Kallid kodanikud, kes te siin sõna olete võtnud - annate te endale aru, mis stiil see on - a´la " keegi naine rääkis", nimi võiks ikka ka all olla...konkreetselt midagi, aga teil on vaid olme, aga olgem ausad- abi on ikka ka saadud.

Ma muidugi ei väida,et olme soovida ei jäta.

Vastused

Piret

#55 Re:

2014-09-08 18:58:30

#54: virve -  

 Isikliku vimma ajendil kindlasti ongi see tehtud.  Ka mina oleks  kuhugi pöördunud, kui DR . Kalda poleks mind imikuga vastu võtnud.  Ka siis oleks olnud minu isiklik vimm.   Kõik muu teemaväline  aga on lihtsalt Eestlase lemmiktegevus :)  

Kersti

#56 Re:

2014-09-09 07:59:27

#54: virve -  

 Kogu selle arsti tragöödia on kestnud juba aastaid, tema vastu on korduvalt ja väga palju kirjutatud kaebekirju, kuid kahjuks muutunud ei ole mitte midagi. Oli üks julge inimene, kes astus otsustava sammu ja paljud inimesed ühinevad temaga ja loodavad, et ehk kui see asi jõuab suurema avalikkuse ette, ehk muutub midagi. Meil on väike alev ja paljud teavad, kus see arst elab ja milline tema maja ja õu välja näeb, see ei kannata mingit kriitikat, see on keset alevit, nagu maha jäetud omaniketa maja. Kõik teavad, millise autoga ta ringi sõidab ja kus töötab. Muidugi naabrid näevad ja kuulevad, mis kell ta tuleb ja läheb.

Abi saab tema käest kohutava aja- ja närvikuluga. Alati pead võitlema, et tema käest mingit retsepti või saatekirja saada. Alati pead tõestama ja käima või helistama mitmeid kordi, et ta üldse suvatseb sind teenindada. Kel on kogemusi teiste perearstidega, siis tead, et tegelikult saab neid asju palju lihtsamalt ja kiiremini ja väga minimaalse ajakuluga ja inimlikult. See ei ole algataja isiklik vimm, vaid paljude inimeste ühine vimm.