Uus perearst Kohilasse

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni Uus perearst Kohilasse jaoks automaatselt loodud.


Külaline

#51

2014-09-06 18:19

Ei tea jah.

Külaline

#52

2014-09-08 07:43

Täielikult nõustun.

Külaline

#53

2014-09-08 11:16

Haiguslood- tihti ei leitud haiguslugu üles ja  kirjutati siis jälle kuhugi paberikesele. Kas need ka kunagi sinna kaardi vahele kleebiti kui see leiti, ei teagi.  Ei pidanud ka vajalikuks seda haiguslugu  järgmisele doktorile edasi viia.

virve

#54

2014-09-08 13:44

Kallid kommenteerijad, tundub küll. et olen nõus nr. 41 kommenteerijaga -petitsiooni algataja isiklik vimm- kangesti sarnane sõnakäsitlus üldiselt.

Kas tõesti puutub kellessegi see,mis kell inimene koju tuleb ja kaua ta autos istub ja kas tal kodus on elekter või mitte ja kuidas sa seda kõike tead????-kojutuleku aega ma mõtlen?

Kallid kodanikud, kes te siin sõna olete võtnud - annate te endale aru, mis stiil see on - a´la " keegi naine rääkis", nimi võiks ikka ka all olla...konkreetselt midagi, aga teil on vaid olme, aga olgem ausad- abi on ikka ka saadud.

Ma muidugi ei väida,et olme soovida ei jäta.

Piret

#55 Re:

2014-09-08 18:58

#54: virve -  

 Isikliku vimma ajendil kindlasti ongi see tehtud.  Ka mina oleks  kuhugi pöördunud, kui DR . Kalda poleks mind imikuga vastu võtnud.  Ka siis oleks olnud minu isiklik vimm.   Kõik muu teemaväline  aga on lihtsalt Eestlase lemmiktegevus :)  

Kersti

#56 Re:

2014-09-09 07:59

#54: virve -  

 Kogu selle arsti tragöödia on kestnud juba aastaid, tema vastu on korduvalt ja väga palju kirjutatud kaebekirju, kuid kahjuks muutunud ei ole mitte midagi. Oli üks julge inimene, kes astus otsustava sammu ja paljud inimesed ühinevad temaga ja loodavad, et ehk kui see asi jõuab suurema avalikkuse ette, ehk muutub midagi. Meil on väike alev ja paljud teavad, kus see arst elab ja milline tema maja ja õu välja näeb, see ei kannata mingit kriitikat, see on keset alevit, nagu maha jäetud omaniketa maja. Kõik teavad, millise autoga ta ringi sõidab ja kus töötab. Muidugi naabrid näevad ja kuulevad, mis kell ta tuleb ja läheb.

Abi saab tema käest kohutava aja- ja närvikuluga. Alati pead võitlema, et tema käest mingit retsepti või saatekirja saada. Alati pead tõestama ja käima või helistama mitmeid kordi, et ta üldse suvatseb sind teenindada. Kel on kogemusi teiste perearstidega, siis tead, et tegelikult saab neid asju palju lihtsamalt ja kiiremini ja väga minimaalse ajakuluga ja inimlikult. See ei ole algataja isiklik vimm, vaid paljude inimeste ühine vimm.


Külaline

#57

2014-09-09 21:48

Mina käinud ainult ühe korra selle tohtri juures, saamas retsepti oma kasuisale, usute või ei, aga siiani see minu elu kõige jubedam arsti külastus. Kuna kasuisa hingas hapniku ballooniga ja ta ise arstile ei saanud läksin mina, sest doktor keeldus ka mitu korda koju tulekust. Ütlen ausalt sõimata sain tõesti ja kabinet ka lõhnas väga ebameeldivalt.
Kadri

#58 Nõustun petitsiooniga

2014-09-10 13:57

Õnneks olen ise teise perearsti nimistus, minu elukaaslane aga just dr Mau all. Seega on mul üsna hea võrdlus käepärast võtta ja vahe on tõesti väga-väga suur. Kõik, mis eelkirjutanud on negatiivset välja toonud, on tõepoolest nii. Dr Mau vastuvõtule aega tuleb oodata ebanormaalselt kaua, digiretsepti pikendamine võtab nädala, saatekirjade saamine pea võimatu, edasi-tagasi korduvalt (mõttetult) jooksutamine tavaline. Lisaks tõrjuv ja väga ebameeldiv kõneviis arsti poolt. Ühesõnaga, kui mu elukaaslasel on vaja arstile minna, on ta alati ennem seda tõsiselt hirmul, pärast arstilt tulekut aga palju haigem kui ennem. Ja loomulikult püüab ta seal käia nii harva, kui vähegi võimalik, kuigi tervis nõuaks enamat.


Külaline

#59 Re: Ta pole ainus

2014-09-10 14:35

#11: Endine Kohila elanik - Ta pole ainus 

Isiklikult Maud ei tunne, kuid võin enda kogemustest väita, et ta pole tõesti ainuke perearst Kohilas, kes oma tööd korralikult ei tee.

Ei tulda kodusele visiidile, kuigi laps on väga haige ja saadetakse ravimid koju kohale. Hiljem kui laps viidi haiglasse, sest asi läks hullemaks, öeldi haiglast, et need ravimid tegid asja hullemaks ning laps oleks võinud hommikuks surnud olla. Perearst määras ravimid lihtsalt sümptomite järgi.

Valudega, mis vahel harva tekivad, kuid tekitavad hingamisprobleeme on vastatud, et ''Ma ei saa praegu teid aidata, kuna teil pole praegu valus''. Valu kestabki max 1 min ja seda ei saa ise endale tekitada, et perearstile näidata.

Seega võiks tõesti lausa mitu perearsti Kohilasse tööle asuda ning just nooremapoolsed, kes tahavad aidata ja naudivad oma tööd. Ise enam väga perearsti juurde ei kipugi, sest tean, et targemaks ma seal ei saa, mida on kurb tunnistada. 

1

#60 Kohilast

2014-09-11 12:48

See on õige, et Kohilasse on vaja uut perearsti ja parem, kui mitut.

Need teised 2 perearsti on küll puhtad ja ei saa päris Mauga võttelda aga seda ülbust ja vastutulematust on seal ikka tohutult.

See teise perearstikeskuse teenus pole sugugi abistav arstiteenus vaid üks suur äri, milles abi vajav inimene on üsna ebamugav element.

Telefonile ei vastata tundide kaupa, kui lähed kohale vaadatakse sinust läbi nagu klaasist. Ja proovi veel kogemata sattuda sinna arstide püha lõuna ajal, mis kestab ikka 15min üle aja...

Ja kui on nt. lapsega mure, siis saad aja järgmiseks nädalaks.... selleks ajaks oled kas mujalt abi otsinud, või terveks saanud...

Ma ei hakka siia mingeid juhtunud lugusid kirjutama...aga inimesed, kes te olete käinud palumas, et teid Kohila teiste perearstide nimekirja võetaks ja te pole sinna saanud - olge selle üle õnnelikud, ilmselt on teil nüüdseks perearstiga kõik hästi ja õnneks pole teie perearst Kohilast.

 

 

 


Külaline

#61

2014-09-12 08:19

Lohakas,laisk,nahaalne,must,ebaprofessionaalne,matslik inimine . Arst on palju tema suhtes öelda.
enn

#62

2014-09-12 10:49

Kui tahate selle arstiga läbi saada tuleb uks lahti lüüa ja kohe sõnelema hakata, seejärel võib juba asjast rääkida ja köik on rahul. Miks siin nii vähe pooldavaid kommentaare on????

külaline

#63

2014-09-12 16:28

siin on niipalju juba öeldud ,ohkama võtab .olen küll tema käest abi saanud aga läbi suurte raskuste .plaanisime perega arsti vahetada ,kui helistan et retsepti saada siis ,saan sõimata et helistasin talle kabinetti ja siis jälle miks ma õele hei helista ,miks ma kohe nime ei ütle ,tööajal segan jne .abikaasa jalatrauma ja oli vaja saatekirja ,arst ei leidnud templit ja lõpuks läks ilma saatekirjata .rohuretseptid on tihti unustatud digitaalselt tegemata ,kui läed järgi ,polegi ravimid kirjutatud .