Nõuame toiduraiskamise vastast seadust

Quoted post

Aleksander

#34 Re:

2015-05-28 16:41

#6: Liisi -  

 Võib ju proovida igatepidi, aga kogemus ütleb, et ninnunäännutamine ei aita üldse edasi. Ning on väga selge, et just Reformierakond püüab kodanikuühiskonda pidevalt "jääkeldrisse" mängida kõigi vahenditega - arstide kriitikat valitsuse aadressil ja streigivalmidust mindi kohe karistama - taheti arstide täiendõppe fondile tehtavatelt annetustelt tulumaksutagastuse võimalus maha võtta reformarite kontrolli all oleva rahandusministeeriumi ja maksuameti algatusel - fondil oli vaja võidelda mitu aastat ja riigikohtuni välja, et tõestada - ministeeriumil ja maksuametil pole õigust! Selliseid rünnakuid toimub aga pidevalt. Rahvakogu ettepanekutest pole ju praktiliselt ükski realiseerunud mingil mõistlikul kujul. Isegi töötukassa raha, mis on ometi tööandjate ja töötajate oma, suutis valitsus "omastada". Reform on järjekindlalt olnud tööõnnetus- ja kutsehaiguskindlustuse sisseviimise vastu ning võitleb kõigi vahenditega selle vastu, et tööandjate panused töötajate tervisesse oleks erisoodustusmaksust vabad.... Nüüd tahab Reform annetuste tulumaksuvabastust veelgi piirata.

Seda faktide loetelu võib paraku jätkata veel pikalt...

Vastused

Juhani

#56 Re: Re:

2015-06-01 18:53:01

#34: Aleksander - Re:  

Sellel ei ole mitte midagi ühist kodanikuühiskonnaga. Kodanikuühiskond teeb ise, mitte ei nõua ühiskonnalt, TEISTELT, et nood teeks. 

Teised tehku, teised muutugu ja andke meile RAHA jne. 

Teie küsite raha ja toetust. Olete kunagi mõtelnud, kust see tuleb? Maksudest, nendest maksudest, mida koguvad Teie sajatatud "reformarid" vahendeid valimata, neil ei ole valikut. Olete kunagi mõtelnud, KUI palju maksab üks keskmine töötav inimene riigi heaks, kuus? Iga! kuu ~900€, keskmine töötav inimene, kes maksab vähem, see elab ühiskonna arvel. See on nii suur summa, et inimestelt sellise summa välja raputamine vajab petmist, valetamist ja jõhkrust. Tõstame selle 905 peale, et siis saab jagada toitu ja 925 peale, et rahatuulikud käiks ringi? Needsamad rahatuulikud, kes ostsid Strandbergilt seadusi. 

Kas vastu saab ka hääletada?