Humanistliku kristluse manifest

Quoted post


Külaline

#229 Aare Tamm

2011-09-21 10:58

Mina olen veel vähe piibliga tuttav, kuid ei ole sealt midagi leidnud demokraatia ega humanismi kohta, küll aga kuningriigist on seal juttu. Demokraatia poolest tuleks kirikus ebajumalaid kummardada niipea, kui enamus seda nõuab ja suurte humanistide Marxi ja Darwini maailmapilt ei tundu ka kuigi kristlik.
Neil, kel kange himu oma soo järele ja tahavad seda teistelegi peale sundida, tasuks lugeda piiblist Pauluse kiri roomlastele 18-32.
Piiblit Jumala Sõnana tunnistav inimene ei saa sellisele manifestile teadlikult alla kirjutada.

Vastused

ivopill

#272 Re: Aare Tamm

2011-09-21 16:35:29

#229: - Aare Tamm

Nad ju ei tunnistagi. Või õigemini  - tunnistavad seda, mis neile meeldib ja niipalju, kui neile kasulik. Dies ist die Liberale Theologie....

Pederastia on sinna manifesti muude ilusate sõnade hulka ära peidetud nagu kärvanud rott tordi sisse.Paraku on osa nende toetajaid sellised lapsesuud (Nelli Kalikova), kes asja põhisisu on lihtsameelselt välja ütelnud. Eks nad võiksid lugeda ka Jh.8:44 ja Mt.25:41 Aga nad kas siis ei loe või siis nad ei usu. Või on vana põrgutöll nende meeled sedavõrd muutnud, et nad: "  vaadates vaataksid ega näeks ja kuuldes kuuleksid ega mõistaks et nad ei pöörduks ega antaks neile andeks."

Tsensoripoiss on siin jälle head tööd teinud. Minu kommentaarid on pea puha kadunud, palju muud niisamuti. Näha on, et kommentaariumi kujundatakse soovitava sisu ja kuju saamiseks. Nagu Vana-Egiptuse lahingupilt, kus vaarao alati kõige suurem oli, vaarao ritterid ja sõjavankrid pisut vähemad ja vastalised päris pisikesed. Aga? See kes vägev aitama pildus vaarao koos tema ritteritega heitis Tema Kõrkjamerre.