Traditsioonilise kristluse manifest

Quoted post

imik

#357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Allkirjade andmise tehnoloogia

2011-10-10 09:42

#356: ivopill - Re: Re: Re: Re: Re: Allkirjade andmise tehnoloogia

"Olen piisavalt vana ja halvemaidki aegu üle elanud, et karta vangiminemist. Ja kui võim ja õigus peaks teiesuguste sõnaväänajate kätte minema siin maal, siis ongi vangla ainus koht ausa inimese jaoks."

Eks see ole praegugi ausaid pätte pungil täis. Eks head inimesed ju kõik-nagu Jeesus ütleb. Ja ikkagi koht, kus inimesel olla.

 

 

Vastused

ivopill

#359 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Allkirjade andmise tehnoloogia

2011-10-10 10:02:58

#357: imik - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Allkirjade andmise tehnoloogia

Mis siin ikka rabeleda, esialgu ei ole piibellik kristlus meie maal veel keelatud. Kui see nii peaks minema, siis eks koli Kirik jälle katakombi. Praegu katsute hambaid luterliku kiriku kallal, lootuses, et siin on aed kõige madalam. Aga võiksite ju proovida ka õigeusu ja roomakatoliku kirikute ustele taguda ja neid kohtuga ähvardada. Vaadakem, mis vastused saate. Ja veel tublim oleks, kui teeksite oma "misjonitööd" seal, kus mõttekaaslastel kõige suurem häda käes - islamimaades. Kuidas oleks näiteks väikese sõltumatu teabekeskusega Teheranis?

ivopill

#362 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Allkirjade andmise tehnoloogia

2011-10-10 10:25:33

 

#357: imik - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Allkirjade andmise tehnoloogia

 

Mt 21:32Sest kui Johannes tuli teie juurde õiguse teed näitama, siis te ei uskunud teda, kuid tölnerid ja hoorad uskusid. Teie nägite seda ja ometi ei kahetsenud hiljemgi, et teda uskuda.

Head inimesed needki.