AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post


Külaline

#33 Re: Re: Re: Kohtuniku nimi

2011-11-21 06:19

#30: Raivo Orgusaar - Re: Re: Kohtuniku nimi

Jah võib küll oma blogisse lisada.Ü:L.,kelle nime ma ei tohi mainida ei ole enam M.N.perearst.2005a.oktoobris kui koju kutsutud kallaste Kiirabi pani diagnoosiks,kliiniline surm,et oodata on jäänud ainult südameseiskumist.Nähes lauapeal Ü.l.poolt kirjutatud ravimeid.Ütles minule/oi proua ,neid küll ei oleks tohtinud anda,need just kahjustavadki maksa.Helistasin perearstile koos küsimusega.ü.l.vastas üleolevalt et kui ta iga päev on joonud 1l.salaviina sisse,siis see rohi ei tee midagi.loobusin hetkel temast kui perearstist.M.N.kelle süda pidi koheselt seiskuma hakkas juba õhtul silmi avama ja kuni nüüdseni ei olnud enam Ü.L.poolt pandud maksavähki mitte kusagil.Minu nõudele ,näidata tervisekaarti -ei ole Ü.L.siiani meile saatnud.Põhjendus-seal on tema isiklikud märkmed.

Vastused


Külaline

#1941 Re: Re: Re: Re: Kohtuniku nimi

2011-12-20 23:15:50

#33: - Re: Re: Re: Kohtuniku nimi 

 Tundub, et siin võtavad sõna ikka väga eluvõõrad inimesed, kahjuks ei saa ühineda ega nõustuda nii rumalatega. Kui avaldatakse ametlik pöördumine, siis oleks lubamatu selline hulk kirjavigu, kui inimene on kirjaoskamatu- no mis mõttehiiglane ta siis olla saab.

Aga siin kommentaarist fraas: kallaste Kiirabi pani diagnoosiks,kliiniline surm,et oodata on jäänud ainult südameseiskumist.

See on ju tase omaette- kliiniline surm ja oodatakse südameseiskumist, lausa naljakas, sest isegi lapsed teavad, et kliinilist surma saab diagnoosida vaid siis kui ON südameseiskumine. No muidugi kirjapildist pole mõtet rääkidagi- kohanimed kirjutatakse suure tähega (Kallaste), peale kirjavahemärke jäetakse tühik.

Aga ilmselt sellistele mitte väga adekvaatsetele, see mõeldud ongi.

See postitus on eemaldatud tema autori poolt (Näita detaile)

2012-02-24 20:45:59