AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

Veiko Rämmel

#964 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-11-26 14:33

#962: - Re: Re: Re: Re:

Ma ei vaidle, ma ei vaidle võrdsuse vastu. Eelisõigus oli öeldud muu mõttega. Eelisõigus, kui põlisrahvusel, kellel ei ole teist kohta maamunal, mida omaks nimetada. Ja ei ole mõtet mind siin rassistiks tembeldada. See on sotsialistide ja vasakpoolsete väljamõeldis, et oma inimsööjalikke tegusid õigustada. Isiklikult minul ei ole neegri vastu midagi, ega ka venelase, kui ta vaid minu põlisel kodumaal domineerima ei taha hakata. See on iseasi.Seega ma ei valeta vaid vestan sulle alasti tõde.

Muide samasuguse ideoloogiaga hävitati indiaanlased nende omal kodumaal Ameerikas. Lihtsalt valged arvasid, et nendel peavad olema seal võrdsed õigused, kuidagi sujuvalt aga kadusid indiaanlaste õigused sootuks ja nüüd on nad enamasti assimilleeritud inglise keelseteks, muidugi on väikseid erandeid.

Vastused


Külaline

#966 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-11-26 14:46:09

#964: Veiko Rämmel - Re: Re: Re: Re: Re:

keegi  pole ütelnud,  et SINA OLED  rassist.  Ühe rahvuse  eelisõiguste ideoloogiat  nimetatakse rassismiks. Indiaanlased  on paha  näide,   seal oli tegu plaanilise  genotsiidiga,  ja territoriumi  vallutamisega.   Ja  meie elame  21 sajandis, mitte 18. 18 sajandis  eestlased polnud siinmaal   orjad.