AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

Kaasamõtleja

#2963 Re: 2956, 2957

2012-03-11 11:48

#2959: orjenteeruja - 2956, 2957 

 Meil on ju turumajandus, mida me nii kangesti soovisime kooris.Kui ikka mingi üksus töötab kahjumlikult ja seda ei saa kasumlikult edaspidi rakendada, siis tuleb see müüa järgnevale omanikule, et mitte sinna kuhjata nagu tuuldeloobitud raha lisaks ja kui hooneid ei hoolda, siis saavad neist tõesti nn. tondilossid, mida nüüd tahetakse esteetilise looduspildi saavutamiseks lammutada, kui aga oleks ära müüdud, oleks midagigi saadud.

Samuti ei ole ju keegi kinnistatud riiklikule palgatööle nagu politseitöötajad või õpetajad, kes tunnetavad alatasustamist.Võivad ju ka luua mingi isemajandava üksuse. Õpetatud inimestel on mitmesugused võimalused nagu on eralasteaiad juba tehtud. Nii ka politseiametnikud lõid inkassofirmad eelpool mainitud ütluste põhjal.

Ise pole ma poliitik, kuid kaasamõtlejana võin öelda, et poliitiku elu on peaaegu ööpäevaringne, sest vastutus on ikka kogu rahva ja riigi ees, midagi ei või maha magada. Mõelge veel, kui nii tihti vahetada poliitikuid ametikohtadel, siis on iga järgnev seal algul õppija ja ei suuda seal midagi algselt teha kasulikku ja tal puudub tuntus suhtlemises teiste riikidega. See on sama, kui kedagi viia uuele tundmatule tööle, kus algselt saadakse selle eest ainult katseajaliselt õpilaspalka. Riigijuhtimist pole aega õppida.

Samuti üks suur kisa ja õelutsemine rahvuste vahel,kuid see saab ka alguse selle riigiisa tooli pärast ja ometi on rahvas nii sinisilmne ja arvatakse, et see on rahvuste vaheline vaen. Ei, see on õhutatud vaen ülevaltpoolt võimuvõitluse eesmärgil.

Kõrvalt me näeme, et midagi on valesti, kuid kas me mõtleme ikka miks midagi on tehtud ja korraldatud.Saan loomulikult aru Ansipi kui Aaviksoo ärritumisest, sest isiklikult minu närvid oleks ka lõpuni pinges olnud, kui suur mass mittemillegist jagajaid ainult nõuab, teadmata kust seda saada.Mina kutsuksin kõik need targutajad isiklikule vastuvõtule oma ettepanekutega ja siis kalkuleeriks lahkarvamuste üle.

Olen täiesti veendunud, et selle nn. tsirkuse tagajärjel tuleb tõesti kartulikoori süüa. Hetkel aitab vaid tarbimisharjumuste muutmine.

Vastused

metsast sügavast

#2968 Re: Re: 2956, 2957

2012-03-11 17:07:56

#2963: Kaasamõtleja - Re: 2956, 2957

Anna mulle andeks, kuid olen näinud päris mitut valitsust siin riigis .. mida olen näinud, see on enamjaolt ehk suuremas osas poliitik, kes ei vastuta oma egomaniakaalsuses mitte kui millegi eest, olgu tagajärjed rahva jaoks, kui hukatuslikud tahes.

Vanasti oli ütlemine ''andis partei ameti, võttis viimase analüüsivõime, arukuse ja inimlikkuse''

Seda riiki juhivad vastutustundetud, siinse rahvaga mitte arvestavad erakondlikke klikkide ahned ja ülbed hävingut külvavad müüdavad inmeksistentsi olevused, kelledest inimese nime väärivad vaid vähesed.

Võin tulla vastuvõtule küll, kuid mitte targutustega, vaid reaalsete ettepanekutega, mis sisaldavad tõeliste riigimeeste eetika ja moraali osa sellisena nagu need ka tegelikult peaksid olema, et kehtiks riigi põhialus .. mida rikkam on riigis elav rahvas, seda rikkam on riik.