AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post


Külaline

#2970

2012-03-11 19:34

Mulle läks sügavalt hinge Ansipi lause, et lasteraha pole mõtet suurendada, kuna lapsevanemad joovad selle lihtsalt maha. Olen kahe käega poolt, et Ansip peaks tagasi astuma! Sellist peaministrit pole Eestile vaja, kes oma kodanikest ei hooli ja neid solvab. Jah, lapsevanemate hulgas on joodikuid, kuid kõik neist, kes on töötud ja vajavad abi, ei ole veel loodrid ja joodikud!

Vastused

Paljulapseline pensionäär

#2981 Re:

2012-03-12 08:11:10

#2970: -  

 Olen sügavalt veendunud, et need, kes mässavad ongi need, kes ei taha tööd teha ja teevad lapsi, et ära elada tasuta saadud raha eest.Aus inimene ei oota minisuguseid abirahasid ega toetusi vaid töötab ja toidab oma perekonna.Tööd on kõigile, kes soovib töötada!Minu perest oli üks poes kassas ja nägi seda õudust pidevalt, kuidas lasteraha päevadel osteti alkoholi, oluline ei olnud isegi toidukraam ja samas kui veel lapsed nutsid ja palusid kõrval, et ka neile ostetaks midagi, kuid ei. Mitmel korral oli ta kassas palunud viia alkoholi tagasi ja osta ka lastele midagi, kuigi sai tööandjalt sellepärast tihti noomida.

Ja nii siis ongi,teeme vaevlejaid lapsi ja saame töötu abiraha piisavalt - elu kui lilleaed.Kui puudu tuleb, siis lisaks veel varastame ka!

Kiidan ikka seda aega, kus oli kohustus käia kõigil tööl ja ise oma lapsed kasvatada.Ei olnud ka siis kellegi mure kuidas said oma lapsed hoitud ja tööle minna.Lapsed olid korralikud, viisakad ja õpetatud,ei mingisugust koolivägivalda.

Isiklikult looks sellele suurele töötute ja muiduleivasööjatele armeele toetuste ja abirahade eest töökohad, et keegi ei saaks öelda, et tööd pole.Nii kasvabki üks looderite ja vägivallatsejate-varaste põlvkond.On aga vist jäänud liiga hiljaks korraloomine, korralikkudel inimestel tuleb põgeneda, et saada elada inimväärset elu.Kurb, kuid pensionääridel on lahkumisega juba liiga hilja, need on sunnitud jääma vägivalla ja röövimiste ohvriks.

Vastik on kuulata ka, et süüdi on pidevalt venelased, kuid avada tuleb silmad ja õppida ka ise vene keel ära, siis on ükskõik, mis keeles räägid ja kellega,hing jääb ikka seejuures eestlase omaks.Korralik venelane on samuti lahke,töökas ja sõbralik.Kõik sõltub iseendast.

Loodan, et IP aadressi järgi saab ka kunagi tuvastada selle protestijate seltskonna ja siis asuda neid hiljem oma mõtteid kalkuleerima panna.