Õigus kasvatada last tervislikku elustiili järgides


Külaline

/ #43

2012-05-30 10:56

Õnneks käib minu laps lasteaias, kus on veel säilinud kohapealne köök. Seega ei veeta toitu kusagilt valmispakendatuna kohale, vaid valmistatakse kohapeal. Õnneks on laste menüüs ka palju värsket ning alati on rühmas laual ka puu-või juurviljad. Kuna lasteaed asub aedlinnas, julgustatakse alati ka vanemid oma aia saadusi rühma näksimiseks tooma.

Petitsiooni allkirjastamine eeldab, et sinu jaoks on tõstatatud teema probleem. Minu jaoks probleemi ei eksisteeri, vähemalt mitte sellisel kujul ning nii palju teemasid ühte patta panduna - nagu keegi juba varem ka kommenteeris. Haiglas õnneks lastega viibima ei ole pidanud, kuigi pean nõustuma, et sealne toit on alla igasugust arvestust. Poest ostan teadlikke valikuid tehes ainult võimalikult naturaalseid toiduaineid. Samuti kasvatame palju ise ning teeme sisse. Moose näiteks pole aastaid poest ostnud. Veel käib meil kaks korda nädalas "piimaonu", kelle käest saab homogeniseerimata talupiima.

Mina kutsuks pigem üles iga inimest eraldi oma elus paremaid valikuid tegema. Kui ikka keegi poest Coca Colat, taimerasvaseid "magustoite" ja muud sellist jama ei osta, küll need siis lõpuks ka kaovad. Eelnevalt muidugi tuleb rinda pista kõrgendatud reklaamirahega. Mille elab üle.