MÄRGUKIRI EESTIMAA AVALIKKUSELE, PRESIDENDILE JA RIIGIKOGULE

Quoted post

Heterokollane

#159 Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 13:47

Inimesed, kellel on vähegi vastutustunnet, peavad olema Rämmeli ja Koitla vastu, sest nad levitavad ühiskonnas vaenu kaasinimeste vastu. Seda teevad nad silmakirjalikult ikka esindades Jumalat. Moraalist pole nendel meestel aimugi. Nad lihtsalt otsivad pseudoargumente iseenda mina ülesupitamiseks. Kes levitab viha ja vaenu, ei oskagi armastada. Hiirekesele - parem olla naisena üksinda kui elada koos selliste meestega nagu Rämmel ja Koitla ning kogu nende seltskond. Nad ei oska, ei saa ühele naisele, veel vähem lastele midagi pakkuda. Ainult perekond, kus valitseb armastus ja austus pereliikmete ja teiste kodanike vastu, pakub struktuure, kus on hea elada.
Üks mu tuttav ütles tabavalt: Rämmel on tavaline tatipritsija. Täpselt see nii on.

Leidsin täna veel hea artikli: http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arvamus/tonn-sarv-ukskord-lahvatab-vimm-mis-kudenud-salaja.d?id=56364634

Vastused

VEIKO RÄMMEL

#160 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:09:11

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Eksitus, asi on risti vastupidine. Patu ja ebanormaalsuse mittetolereerimine ei ole iial vaenu õhutamine. See on samasugune vale nagu termin homofoobia, mida ei ole olemas. Keegi ei vihka ega õhuta vaenu, ebanormaasust ja pattu ei saa tolereerida. Vastu on vaid paduliberaalid, moraalirelativistid ja pedeideoloogid. Meie argumendid on läbi aegade samad, meil ei ole vaja neid otsida, sest Tõde on Tõde!See on aga asi, mis ajab marru paduliberaalid, moraalirelativistid ja pedeideoloogid!

VEIKO RÄMMEL

#161 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:11:13

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Muide see artikkel, kui seda mõistusega lugeda ei toeta Sinu seisukohta, pigem vastupidi. Vimm prahvatab ülisallivuse pealesurumise tõttu.

VEIKO RÄMMEL

#164 Re: Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

2011-08-30 14:44:29

#159: Heterokollane - Miks me peame Rämmeli ja Koitla vastu olema

Muide kulla kollakaslilla, unista edasi, et ma olen väljavisatud. Unistamine on maksuvaba.