Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

ivopill

#345 Re: Homoseksuaalsuse teemal

2011-09-21 23:20

#320: Lea Altnurme - Homoseksuaalsuse teemal

Austatud Lea Altnurme!

Ja kuidas on lugu minu poolt üles riputatud homoseksuaalide "manifestiga"  või "agendaga"  We shall sodomize your sons...? Ega see sajatustest ja ähvardustest kubisev üllititis ometi patt ole? Kas on see nagu mustanahalise geto rappari ropendav ja kõiki valgeid ning iseäranis politseinikke  "f..k  & kill" ähvardav saaga  kõigest et "rõhutud vähemuse hinge karje"? Kui ma kusagil Berliini Kreutzbergis või Frankfurt am Maini värvilisel tänaval räpiksin ja laulaks DJ T.O. "Kill me a cop" ehk valge Austraalia saastbändi The Dumpers "Lets go kill all the cops", ei läheks see ilmselt kellelegi korda. Ammu ajalooks saanud "Deutschland erwache aus deine böse Traum" viiks mind aga mitmeks aastaks vangi? Olen oma silmaga näinud kirja T-särgil :"kill all the nazi pigs" ja kandjal ei paistnud probleeme olevat. Sama riideese kirjaga "kill all the faggots" või "tod den Kommunisten" tooks paksu pahandust. Ehkki kõigil neil puhkudel on tegemist ühest küljest küll minu isikliku arvamusega, teisalt aga lubamatu üleskutsega vägivallateole. Mingi grupi vastu. Aga näikse, et pühad lehmad ei ela mitte ainult Indias. "Demokraatlik" Vana Maailm on täis rühmitusi ja vähemusi, kes seda staatust naudivad, samas teisi "vähemusi" saadab lindprii staatus. Minu jaoks kõlavad ühtviisi võikalt ähvardused "We shall sodomize your sons" kui ka näiteks "endlösung der Judenfrage". Ühel puhul ähvardatakse minu oma lapsi, teisel puhul Aabrahami omasid. Ühtviisi lähedased mõlemad. Muidugi väidavad mõningad homoringkonnad, et sellest omaaegsest üllitisest olla nad ammu distantseerunud. Excuzes-moi, Mesdames et Messieurs, pole paraku mingit kõikehõlmavat vabandust või kahetsust kuulnud. Rohkem küll raevukat pederastikisa vaheldumisi haleda vingumisega, et miks neid ikka ei armastata sedavõrd, kui nad nõuavad.Ja see "süütakannatamise " lugulaul meenutab mulle vana lastelaulu,et: karuke ei ole paha, murda kedagi ei taha,tema ütles mulle et, tahab maasikaid ja mett.Mõningane iva ju asjas on, kui nimetatud toiduaineid piisavalt , hoiab elukas karjamaalt kaugele, kui aga tekib defitsiit või lihtsalt hea võimalus ja kiusatus, on mõmmik kohe lambakarjas. Muideks, kas on keegi avaldanud andmeid: kui suur on pedofiilide protsent homo-, kui suur bi - ja heteroseksuaalide seas. Näikse taas üks tabuteema olevat. Huvitaks muidugi ainult ametlik statistika, mitte Frogsville ülikooli grupi homoprofessorite üllitis.

Sellesama epigeneetika muinaslooga võib ju õigustada ka kõiki teisi fiiliaid - foobiaid või muid hälbeid. Loodusest võib hälbelisi arenguid leida kuipalju. Alates süütust looduse kapriisist - "vasakukäelisest" teokarbist kuni Tshkatilo taoliste võikate isenditeni. Või siis kummalisest seksuaalhälbest potamofiiliast (sugulise rahulduse saamine voolavas jões olles) kuni tüüpideni, kes kogevad orgasmi vaid partneri surmakrampe tunnetades. Ühiskond on muidugi võtnud ette karmid meetmed vägivaldsete seksuaalharrastuste suhtes. Loomulik ja õige. Aga üha valjemalt kõlab ka nende hääl, kes väidavad neidki olevat geenide süütud ohvrid. Vabameelsuse kantsis Tulpidemaal igatahes muutub Pedofiilide Partei üha häälekamaks. Aastate möödudes on nüüdseks nii poliitikas kui teaduses juhtkangide juurde saanud tudengimässude aegne punaprofessoritest mõjutatud lillelaste seltskond. Kui sinna veel lisaks meenutada samal ajal toimunud seksrevolutsiooni, siis kas on ülekohtune väita, et kusagil struktuurides on kallutatud jõud. Kahtlusi kui ka ei oleks, siis kõhklused ikka vaevavad. Teadus on alati suurelt osalt olnud võimurite hoor, kas siis nüüd hakatakse sama nõudma ka kirikult? Ja imestatakse, miks me nii valuliselt reageerime.

Kusjuures - ka teadus pole paraku homoseksualismi suhtes ühel meelel. Kui ka psühholoogid-psühhiaatrid (daamidele kirjutades ma väldin hinnangulisi sõnu, mida tänapäeva psühholoogiast arvan) laulavad aukiitust homoseksualismile, siis näiteks uroloogid-proktoloogid nende entusiasmi ei jaga. Vaatamata, et oleme liberaalide ja modernistide rõõmuhõisete saatel sisenenud XXI aastasajasse, pole kogu selle pika evolutsiooni vältel Soodomast kuni siiamaani inimese anus vaatamata kõigile asjasthuvitatute pingutustele hakanud omandama vaginaalseid omadusi.Ja põhjustab meditsiinilisi probleeme. Eks siis võtkem padjaraamatuks anatoomiaõpik, nagu E.A. juba soovitas, mida asjadest arvab Piibel, sellest olen juba mitu päeva tsensoripoisi meelehärmiks seletanud.

Je suis surpris, austatud Lea Altnurme, nähes Teie allkirja ühel poognal Rein Metsa ja Nelli Kalikovaga. Neanmoins - en ce quin concerne:

Ivo Pill

Vastused

liina
Külaline

#350 Re: Re: Homoseksuaalsuse teemal

2011-09-21 23:38:28

#345: ivopill - Re: Homoseksuaalsuse teemal

Sõnatu.

Nüüd ma hakkan aru saama, mida manifestijad pidasid silmas vihakõne all.

Hoitagu mind sellise kirikuõpetaja eest.

 

Lea Altnurme

#371 Re: Re: Homoseksuaalsuse teemal

2011-09-22 07:35:44

#345: ivopill - Re: Homoseksuaalsuse teemal 

 Minu arust ajad sa sättumuse ja teod segi. Kurja teinud homoseksuaal on samasugune kurjategija, nagu kurja teinud heteroseksuaal. Orientatsioon iseenesest ei ole ju kuritegu. Vihkamisele üles kutsuv homoseksuaal on taunimist väärt samal moel kui vihkamisele üles kutsuv heteroseksuaal. Homoseksuaalset suhet kahe inimese vahel võib sallida seni, kuni selles pole vägivalda ühe poole jaoks. See on ka põhjus, miks pedofiilide tegusid karistatakse ja ka muid seksuaalkuritegusid sõltumata sättumusest.