AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post


Külaline

#962 Re: Re: Re: Re:

2011-11-26 14:25

#942: Veiko Rämmel - Re: Re: Re:

Sa    ise,  Veiko,   saad väga hästi aru, et asi pole keeles. Sa luiskad, meile, ja ise endale ka. Hoopis mitte  keeles. Vaid selles, et  et   sulle   tundub,  et  sinul peaks olema minu ees  eelisõigus. /meil on siin eelisõigus/ Aga,   sa ise saad aru, et see  sinu  /mis tähendab/ -  see  on sinu, Veiko loogika. Sest  tegelikult sul ei ole minu  ees mingit eelisõigust.  Sest  on ka teiste  inimeste loogika,  mis ei pruugi sinu loogikaga  kokku minna.   Ja  tsiviliseeritud inimeste loogika on selline,  et  kõik inimesed on  võrdsed.  Sõltumata  oma  keelest, nahavärvist  ja soost. Ja  sõltumata sellest, et  mõni kord  tahaks endale  rohkem õigusi, kui on  teistel.  Ja   sellist  üherahvaosa eelisõigustamist   tsiviliseeritud mailmas nimetatakse  sõnaga  "rasism". Kui  räägid siin   EV  konstitutsioonist,   loe korra läbi ka Inimõiguste Delkaratsiooni, näiteks  I paragrahvi.

Nii et  kui võtsid enda peale eesvedaja roll, ole palun aus algusest lõpuni.  Muidu see sinu  KIRI  saab  hoopis teise tähenduse,  kui   see  algusest tavalugejale  tundub.

Vastused

Veiko Rämmel

#964 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-11-26 14:33:01

#962: - Re: Re: Re: Re:

Ma ei vaidle, ma ei vaidle võrdsuse vastu. Eelisõigus oli öeldud muu mõttega. Eelisõigus, kui põlisrahvusel, kellel ei ole teist kohta maamunal, mida omaks nimetada. Ja ei ole mõtet mind siin rassistiks tembeldada. See on sotsialistide ja vasakpoolsete väljamõeldis, et oma inimsööjalikke tegusid õigustada. Isiklikult minul ei ole neegri vastu midagi, ega ka venelase, kui ta vaid minu põlisel kodumaal domineerima ei taha hakata. See on iseasi.Seega ma ei valeta vaid vestan sulle alasti tõde.

Muide samasuguse ideoloogiaga hävitati indiaanlased nende omal kodumaal Ameerikas. Lihtsalt valged arvasid, et nendel peavad olema seal võrdsed õigused, kuidagi sujuvalt aga kadusid indiaanlaste õigused sootuks ja nüüd on nad enamasti assimilleeritud inglise keelseteks, muidugi on väikseid erandeid.