Rahvakiri erakondade rahastamise kohta

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni Rahvakiri erakondade rahastamise kohta jaoks automaatselt loodud.

mualt ja obesega

#76 lisaks

2012-05-30 01:29

5) Millest rääkis A.Ansip Nord-Streami tegelastega?

Külaline

#77

2012-05-30 10:55

Riik juhib paralleelselt oma territooriumil nii avalikku kui ka vari-majandust, ainult iga majandusvaldkonna jaoks on oma reeglid ja salastatuse aste.

Külaline

#78 Süsteemsel analüüsil põhinev rahulik ja rahumeelne ettepanek.

2012-05-30 13:31

Sõnastada ja kirjutada Eesti Vabariigi Põhiseadusesse alljärgnevad kaks mõtet:
# Eesti Vabariik ei kehtesta makse, ega kogu ka muid tasusid korruptiivsete skeemide rahastamiseks.

## Eesti Vabariigi eelarvest, ega ka muudest allikatest ei rahastata korruptiivsete skeemide alusel toimivaid Eesti Vabariigi (state capture) riisumisi.
-----------------

Kõik kehtivad ja tulevased EV seadused viia vastavusse eelpool nimetatud põhimõtetega.

Seadusest üleastujaid ootab kriminaalkaristus.
Korruptsioon eriti suures ulatuses on karistatav koos kogu vara konfiskeerimisega. (Eriti suur = 12 kuu keskmine sissetulek = ca. EUR9.050,- mis iganes perioodil pikkusega 12 kuud)
Padu Kadu maalt ja ilma hobuseta.

#79 Rahvakirjad

2012-05-30 13:37

Kahjuks ei näe ma arutelus arutelu või ettepanekuid,nagu tavaliselt kõigis foorumites käib üks andmine,ehk teadaoleva konstateerimine.Vaja oleks rohkem ettepanekuid kuidas edasi.
Üleskutse valimisseaduse muutmiseks on hea,kuid selles on nüanse mis ei ole teostatavad,või võivad anda vastupidise tulemuse oodatavale.(olen oma parandusettepanekud teinud)
Nüüd see rahastamine,no ilma rahata ei saa tänapäeval enam midagi,ainult liikmemaksudest kahjuks ei piisa ja ajada liikmemaksu suuremaks ka ei toimi,sest palju on ka neid liikmeid kelle sissetulek on allapoole vaesusepiiri,aga valimistel iga hääl maksab.Seega parteide rahastamise võimalus tuleb anda kõigile(Eestis ametlikult resideeruvatele tegelastele,ka ettevõtetele) kuid see peab olema täiesti avalik,kust raha tuli,kes kellele andis,ka ,,tasuta" teenused jne. ja kontrollorganiks peab olema maksuamet.Teiseks tuleb seada kulupiirangud valimiskampaaniatele ja kuritarvitused kriminaliseerida. Kuna meie poliitikutel on moraali ja eetikaga tõsiseid probleeme, tuleks seadustada,et eksinutel ei ole enam asja poliitikasse ja riigiametitesse.(ka tagasikutsumise mehhanism tuleks välja mõelda)
Nn. maailmavaate rahastamine ei tohiks enam kõnealla tullagi,selleks on meil piisavalt vastavaid õppeasutusi kes peaks sellega tegelema.Kujutage ette et näit.REF hakkab õppetama asipismi,või midagi taolist,no jabur ju.

Külaline

#80

2012-05-30 13:49

Olen sügavalt veendunud, et selle maffia pealik ei ole keegi muu, kui Ansip ise, teised on vaid Ansipi lakeid. Selle valitsuse kuures pole midagi parandada, see valitsus on vaja prügikasti saata ja teha uued erakorralised valimised.
mualt ja obesega

#81 Padu Kadu - le maalt ja ilma hobuseta

2012-05-30 18:56

1)Ettepanekuid on lademetes, kuid nende peale lastakse kõrges kaares (kui vaevutakse)
2)Rahvale - kõrgema võimu kandjale - tuleb anda TÕEST teavet, mitte ajusid loputada. Sest VOX
POPULI VOX DEI - ja jumalad ei eksi.
3)Rahvas tuleb kaasata riigi käekäigu üle otsustamisele (referendumid vms), mitte nagu nüüd, et
"valitud otsustavad", st. saavad "seaduslikke" altkäemakse, kandivad, parseldavad jne., valijad,
st.ülejäänud aga vaadaku ise, kuidas hakkama saavad - pidagu lõuad ja teenigu (või...) edasi!
Ja saavadki - aga mis HINNAGA?
4)Parteide "seaduslik" rahastamine (v.a. liikmemaksud ja riigieelarvest) - miks mitte, kui
saab! Olete te kuulnud B. Gates`i ütlemas "Nüüd aitab küll!" Mina ei ole.
5)Kuhu kadus lojaalsusvanne?
6)Tuletame meelde, mida ütles J.F.K. (riigilt) saamise ja andmise kohta. "Valitutele" peab see
olema PÄHE RAIUTUD!
Kuidas edasi?
1)Järg Mahtra sõjale, Anija meeste talina käigule, Pirita kloostri viimsetele päevadele vms?
Kes ja millal kirjutab? kas on üldse, millest kirjutada?
2)Ükskõik mis nägu ja tegu "revolutsioonid". Ainuke viga - nad on siiani oma lapsi söönud.
Vaevalt et see tulevikuski teisiti on.
3)Viimane kustutab tule... Kes see võiks küll olla?
4)...

Külaline

#82

2012-05-30 20:39

Kuni otsitakse patuoinast ainult ühest erakonnast teised hämavad kõik on korras,ei saagi korda tulla.
SF Piit

#83 Mõttetus

2012-05-31 00:27

Kui keegi ei soovi alla kirjutada ilma oma nime avalikustamist lubada, siis see allkiri on mõttetu. Mis kasu on anonüümsest allkirjast? Ja pealegi, mida me siin petitsioneerime? Selge erakondade rahastamise seadus peaks keelama välismaalt saabuvat rahastamist, ja mitte midagi muud - vabas demokraatlikus ühiskonnas on igal isikul, ka firmadel, õigus ennast poliitiliselt väljendada, ka oma raha annetamisega. Nii kaua kui see poliitiline avaldus ei ürita tekitada ebaseaduslikku või vägivaldset olukorda. Siis oleks selline avaldus kohtulikult karistatav. Ja samad petitsionäärid, järgmistel valimistel, valivad ikka samade pättide poolt. Parem petitsioneerige valimisseaduste muutmise poolt, et hääletada saaks ühe inimese, ja mitte erakonna või partei poolt. Et need kes valituks saavad esindaksid oma valijaid ja mitte mingit erakonda. Sellisele petitsioonile annaks ma kohe kümme allkirja.

Külaline

#84

2012-05-31 01:05

Minu sponsorlus on petitsiooni oma sõpradele jagamises, sest otsin ise toetajaid EM ja MM-võistlusteks, aga tahan öelda, et kui mõningad piirid on lõhkumiseks, siis seadused on ühetaoliselt ja proportsionaalselt täitmisele kuuluvad kõigi meie riigi kodanike poolt! Sama põhimõte peab kehtima ka vastutuse osas, sest muidu ei saa olla õigusriiki!:)

Külaline

#85

2012-05-31 01:11

Olen kõigi eelpooltoodud ettepanekutega nõus väljaarvatud protest TAASTUVENERGIA VASTU. Leian vastupidiselt, et taastuvenergia kasutuselevõttu tuleks igati soodustada aga mitte selle vastu võidelda. Juba aastakümned on teadlased väitnud, et põlevkivienergeetika on tegelikult RAHAGA KÜTMINE kuna põlevkivi on HINDAMATU VÄÄRTUSEGA KEEMIAROORAINE. Keemiatoodeteks ümbervääristanuna annaks ta kordades rohkem tulu kui katlaahjudes küttes.

Külaline

#86

2012-05-31 12:17

Huvitav kas Tallinnas käimasoleval Euroopa Õiguse Ühenduse konverentsil räägitakse ka õigusest ning inimõigustest Euroopa Liidus laiemalt, Soomes 9 kuud kohtuotsuse alusel alusetult vanglasse visatud väikese inimese probleemidest lähtuvalt. Õigus olevat Europopa Ühenduse esimeseks sambaks!? Konverentsile, samuti kui Soome riiki on väikese inimese tee tõkestatud! Mehe nimi on NEEME LAURITS - avalikkusele "Pealtnägija" poolt tutvustatud.(siinilmas on kõik seotud!)

Külaline

#87 Re:

2012-05-31 12:41

#85: -  

 Küsimus on hinnas,täna veel on taastuvenergia kallim kui põlevkivi oma. Ja ei maksa muretseda küll EU liit selle varti välja lülitab ja siis ostame energiat sealt kust ,,vaja".

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2012-06-01 13:20


vanaema

#89

2012-06-02 00:49

Sudak ja Rämmel on vabadusvõitlejad, kes tahavad Eesti uueks ja ausaks luua. Oleks selliseid sangareid rohkem, kes on ohverdanud oma igapäevase töö ja kirjutavad petitsioone ja miitinguid. Need mehed on meie tulevik!

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2012-06-02 12:48


Salasilm

#91 Re:

2012-06-02 14:09

#89: vanaema -

Algatused on head neil,kuid iseendaga toime tulla need kaks ei suuda. Alkohoolikud ja parajad manipulaatorid mõlemad,kui lähemalt tundma õppida.
Kusjuures Vanaema postitusest kumab mu meelest irooniat :)mis on täitsa asjakohane :)

vanaema

#92

2012-06-02 14:09

Raadiosaates ei saanud Alar Sudaku jutust üldse aru. Tal on kas kõnedefekt või oli keel eilsest õhtust pehme. Aga Kivisildnik oli ergas ja terase ütlemisega.

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2012-06-02 14:22


vanaema

#94

2012-06-02 14:40

Mure Eestimaa tuleviku pärast ajab Alari jooma. Saates tutvustati teda kui näitlejat ja lavastajat, aga peale Notshnoi Dozoriga korraldatud häppeningi Vabaduse Väljakul pole teda varem ega hiljem laval näinud.

See postitus on eemaldatud selle petitsiooni autori poolt (Näita detaile)

2012-06-02 15:06


valija

#96 Keda ma peaksin siis valima....

2012-06-02 15:11

Vanasti oli ütlus:ütle kes on su sõber, siis ma ütlen kes oled sina?
Polittikas vist kehtib see, kes on Su kambajõmm, võitluskaaslane vist.
Ma küll ei anna oma allkirja sinna , kus on pundis kroonilised alkohoolikud: nagu kõik teate on nad ebastabiilsed inimesed ja selliseid peab poliitikast hoidma võimalikult kaugele ja koos nendega on mark täis tehtud ka teistel, kes on koos nendega!!!
vanaema

#97

2012-06-02 15:14

Naabri akna taga pole ilus kloppida ja naabri aeda kusta. Küllap on Sudak sellest aru saanud ja temast kujuneb lähiaegadel riigimees, kes aitab Eesti põlve uueks luua.

See postitus on eemaldatud tema autori poolt (Näita detaile)

2012-06-03 10:54


Mast

#99 Miinimum ja maksimum piir.

2012-06-03 11:44

Kas miinimum tasu ka peaks kehtestama? Näiteks, kui ma kannan annetusena 1 euro panga ülekandega ja märgin annetus, kas see oleks ok?
Mast

#100 Riiklik tasand

2012-06-03 11:45

Ajakirjanduse- ja meedia korraldamine ning poliitika kultuur- ja võimustruktuuride olemus viia uuele, st. tänapäevasele ja korrektsele tasandile, seda saab teha siis, kui laisad ja ühiskondlike olude suhtes pimedad eemalduvad endi positsioonidelt või hakkavad tulemuslikku koostööd tegema. Tähenärimise ja professionaalse bürokraatia kõrval tuleb Eesti riik viia õigele suunale.